Medium Mondays – 19/06/24

Pizza Skateboards – Beaks


A Pizza Skateboards csapata ismét nagyrészt Barcelonában filmezte össze a legújabb, Beaks címre keresztelt videóját, ami a sérülések, balesetek és elrabolt kamerák ellenére brutálisan jól sikerült.

Thrasher / Vans – Wrecking Crew: Texas

Ducky duplázott a héten, hiszen a Pizza promo mellett a Vans am teamjével készült Wrecking Crew videóban is volt pár trükkje. A texasi tripen ott volt még Kader Sylla, a Hockey-s Diego Todd és a Quasi videóból ismerős Justin Henry is.

Aaron “Jaws” Homoki – STRFKR Part

Jaws egy meglepetés videórésszel emlékeztetett bennünket arra, hogy még mindig gumiból vannak a térdei és simán képes két méter magas transfereket szállni egy normál negyedívből.

Blips – Cover Version

Régóta mondogatjuk, hogy a brit deszkázás a Blueprint halála után az elmúlt években újra feltámadt hamvaiból és ontja magából tehetséges deszkásokat, meg a jobbnál jobb filmeseket. Dan Magee és Kevin Parrott filmje egy újabb remekmű Angliából.

Martin Strom – Boost

A brit mellett a másik nagy kedvencünk a norvég deszkás szcéna, ahol Pekka Løvås és Martin Strom sorra gyártják a kiváló videókat. Most épp az utóbbi jelentkezett egy montázzsal a fővárosból.

Copenhagen Open 2019

A világ leghangulatosabb gördeszkás eseménye a tavalyi berlini kitérő után visszatért a Koppenghágába, de a szivecskés szemüvegek, street jamek és best trickek maradtak a szokásosak. Ja, nem mintha itt számítana, de Ishod Wair nyerte a versenyt idén.

Turtle Productions – Turtle Times ep. 2

Elkészült a bécsi haverok, a Turtle Productions budapesti és szicíliai felvételeiből készült legújabb videója. Nagyot mentek a srácok, ezt semmiképp se hagyjátok ki!

Slides & Grinds – Lucas Rabelo x Carlos Ribeiro

https://youtu.be/F5x8Fpa4rxo

A döntő is nagy meccs volt, nagyon örülünk a győztesnek, viszont a 3. helyért menő játékban Carlos Ribeiro olyan trükköket pakolt, hogy kénytelenek voltunk ezt a játékot kiemelni az eheti összesítőnkben.

Justin Bishop – Ditch Your Vision part

Erős adag inspiráció érkezett Justin Bishop, egy látássérült gördeszkás friss videórészének formájában. Hatalmas riszpekt!

Classic Tales – Geoff Rowley

Levezetőnek pedig egy kis sztorizás egy igazi legendától, Geoff Rowley-tól az egyik legemlékezetesebb trükkjéről.