Medium Mondays – 19/07/08

Nike SB – Trust Fall

Különösebb felhajtás nélkül, a semmiből érkezett a Nike SB legújabb projektje. Casper Brooker és Kyron Davis nagyon erősen indított, de a Hockey pro Donovon Piscopo és Daan Van Der Linden közös része lett a legdurvább, pedig Malto és Blake Carpenther is rendesen odatette magát. Király videó lett, amiben erősen közrejátszik, hogy az Atlantic Driftért felelős Jacob Harris filmezte és vágta a nagyrészét.

etnies – Transistoire

Nehéz felfogni mennyit deszkázhat Chris Joslin, hiszen a legújabb etnies montázsban is annyi felvétele van, mintha a saját videórésze lenne az egész pár vendégtrükkel a többiektől. Ami a többieket illeti, Barney Page még mindig a legjobb és az új csapattag, Nassim Lachhab nagyon emlékeztet minket Salabanzira!

Jamie Foy – 306 Part

A másik arc aki Joslin tempóban hajt, az Jamie Foy, aki valószínüleg egy párnapos Barcelona trip alatt filmezte össze a fenti, első New Balance cipőjét kísérő részt.

Futur – Oscar & Karl

https://youtu.be/NhuGbxS5T-w

A párizsi Futur márka dobott egy editet a Sour filmekből ismerős Oscar Candon és a Bloby videók legtechnikásabb arca, Karl Salah főszereplésével.

Denny Pham – United Power part

A Flip legfrisebb pro ridere, Denny Pham jelentkezett be egy ütős kis videórésszel. Berlin legjobb spotjai, laza stílus és egy meglepetés Tom Penny cameo!

Damage – El Papasito

Párizs és Berlin után következzen a Madrid-Philadelphia tengelyen mozgó Juan “Jura” Algora és az ő Damage névre keresztelt márkájának legújabb promója a spanyol főváros legjobbjaival.

David Gravette – Bronson Part

David Gravette deszkázása egyszerre végtelenül komolytalan és hihetetlenül durva. Utánozhatatlan amit csinál, amire újabb tökéletes példa a Bronsonnak készült fenti videórésze.

Mission Statement ep. 13: Scott Johnston

Zárásul pedig egy hosszabb interjú az Adidas gördeszkás vonalának jelenlegi tervezőjével, a gördeszkás történelem egyik legszebb trükkjét magáénak tudható, az ex-Chocolate pro Scott Johnstonnal.