Medium Mondays 19/07/15

A hét legjobb anyaga ezúttal az Adidastól érkezett, akik Mike című összeállításukban mutatják be a csapat brit gördeszkását, Mike Arnoldot. Az angol óriás deszkázását van aki imádja, van aki utálja – mi az előbbiek táborába tartozunk. Üdítő a stílus!

Egy nagy legenda tért vissza vadonatúj résszel a köztudatba, a korábban hatalmas raszta fürtjeiről ismeretes brazil Adelmo Jr. személyében, aki saját márkájának filmjét, a Plural Skateboards Singular című moziját nyitja.

Párizsban bemutatott bluntja óta nagyot megy Eniz Fazliova, aki egyébként nagyszerűen használja ki egyébként a hype-ot. Ezúttal a Free Skate Magnak dobott össze egy ütős részt.

Aaron Harrington cége, a Chrystie tovább stackelte a felvételeket, amiből összejött egy újabb anyag, Chapter Two címmel. Az újabb filmben Spanyolországba látogat a Kai Hillebrand, Aaron Herrington, Shane Farber, Kaue Cossa, Brett Weinstein, John Baragwanath, Maxi Shaible és Shin Sanbongi alkotta brigád.

Negyed órányi tömény gördeszkázást tartalmaz az új Bronson turnéfilm, melyben az USA déli államaiban kalandozik a Jamie Foy, Alexis Ramirez, Ducky Kovacs, Axel Cruysberghs, Clive Dixon, Erick Winkowski és Pedro Delfino összeállítású alakulat.

Kínában új szintre emelték a gördeszkázás népszerűsítését, ugyanis valóságshow keretek között keresik az ország legjobb gördeszkását. A hihetetlen témáról a Jenkem készített egy kiváló cikket, de ha nem hiszitek, akkor nézzetek bele az alábbi videóba.