Medium Mondays – 19/07/22

Nike SB Australia – Disc

Ausztrália tele van őrült spotokkal és rengeteg a tehetséges deszkás, amire egy újabb tökéletes példa a Nike SB helyi csapatának legfrissebb videója. Az az utolsó crooked hogyan?!

Eniz Fazilov – Free part

Ha más miatt nem, a Le Dome frontside bluntslide-os Free címlapról ismerősnek kell lennie az Eniz Fazilov névnek, pláne hogy az ember hosszú ideje Európa egyik legjobb gördeszkása, minimum 3-4 videórésszel évente. Most sem lassított, technikás trükkök és masszív korlátok a legújabb részében.

Yardsale – Playback

Zene, filmezés és hangulat terén mindig csillagos ötöst kapnak a Yardsale videók, ami most sincs másképp. A brit csapat ezúttal Kalifornia, Taiwan, majd Japán városainak utcáit deszkázta be.

Grey – Lanka

A Grey magazin összeszedett egy elég komoly társaságot, benne a Sour-os Oscar Candon, a Budapestet is megjárt Chris Jones, vagy az Atlantic Drift-es Sylvain Tognelli, akikkel Sri Lankán turnéztak egyet, hogy ezzel a gyönyörű videóval térjenek vissza.

Blake Norris – Wicked Child part

A las vegasi Blake Norrist már láthattuk pár Pyramid Country filmben, de most saját résszel jelent meg a Thrasher oldalán. Ha így folytatja sokat fogunk még hallani róla!

Helsinki Koffin Vauhtikisat Race 2019


Helsinki lokál arcai minden évben megrendezik a Helride névre keresztelt őrületet, aminek az egyik állomása a fenti hillbomb verseny. Tökéletes ébresztő végignézni így hétfőn reggel!

Vans Loveletters – Canada

Kanada deszkásai valahogy mindig másodlagos szerepet kaptak az USA-beli társaik mögött, pedig tehetségben és úgy általában a deszkázás színvonalában közel sincsenek lemaradva. Az elmúlt években hála a Dime-nak, az Alltimers-es tagoknak, vagy például Wade Desarmonak köszönhetően egyre több figyelmet kaptak és igazán megérdemlik a fenti Loveletters epizódot is.