Medium Mondays 19/07/29

Az elmúlt héten pazar egyéni partok jöttek ki, így kifejezetten nehéz döntés volt heti kedvencet választani. A videódömpingből végül a már régen látott Tony Karr része került ki győztesen, aki egy friss márkánad a Doubles LTD-nek deszkázott össze egy rövid, tömény és ütős partot!

A másik kedvencünk a Free Skate Magtól jött, akiknek hála ismét egy kiváló deszkást ismerhettünk meg Andrew Verde személyében, aki többek között ss front feeble-ben nyomja a Hollywood 16-ot és bigspin backtaileli a MACBA kicsúszóst!

A liverpooli Mark Baines is nagyot ment legújabb részében, melyben egészen egyedi módon keveredik a gördeszkázás és a futball iránti szeretet. Az új anyagot természetesen a helyi Lost Art skateshopnak gurulta össze.

Továbbra is pörögnek a részek Adelmo JR márkájának, a Plural Skateboardsnak a legújabb videójából. Ismerjétek meg Alison Rosendót, aki alternatív útvonalakat jár a gördeszkás trükköket illetően.

Tony Hawk 51! A lendülete pedig mit sem kopott, amit most Berrics Battle Commander részében bizonyít. Egészen elképesztő, hogy egy nyugdíj felé közelítő vert deszkás egy street parttal ünnepli születésnapját. Akárki akármit mond, Tony egy igazi legenda, a gördeszkázás arca!

A Nike SB Gizmo után a Vans-nél is alakul a női keménymag. A Vans-lányok most egy turnéfilmben mutatták meg magukat, amit a messzi Indonéziából hoztak haza, Fabiana Delfinóval és Breana Geeringgel a fedélzeten!

A héten megérkezett a OJ ‘Elite’ sorozatának második felvonása, melyben a sikerre éhes amatőrök mutatkoznak be. Rengeteg új arc, rengeteg elképesztő trükk, check!