Medium Mondays – 19/08/05

enjoi – Deedz Nuts part

A hetet a norvég Didrik “Deedz” Galasso indította, nem is akárhogy, hiszen a pro-vá avatását kísérő rész kegyetlen jóra sikerült! Laza stílus, kreatív deszkázás, kemény trükkökkel. Az az óriás-hubba Oslo-ban, amibe először impossible-t aztán az utolsó fifty-fiftyt nyomja brutális!

Yuri Facchini – Double Up part

Nagy lehetett a pörgés a Dwindle háza táján, hiszen Deedz része után alig egy nappal jött ki a fenti Almost-os Yuri Facchini video part. Hatalmas pop mellé minden trükk maximál sebességgel és néhány komolyabb tech trükköt is behúzott (fakie tre switch noseblunt?!).

Marek Zaprazny – FYG Video part

Jó volt látni amikor Marek Zaprazny neve hivatalosan is megjelent a Primitive csapatában, és most még annál is jobb hír, hogy a világ legjobb technikás deszkásai közé tartozó szlovák arc saját lapot kapott Paul Rodriguez márkájánál!

Vans OZ – Diggers

A Nike után a Vans is megvillantotta az ausztrál flow gárdáját ebben az új editben. Szokás szerint lenyűgöző spotok és néhány meglepetés trükk (polejam lateflip), de azért Jackson Pilz-t hiányoltuk.

CPH 2019 Recap Video

Európa évente megrendezésre kerülő gördeszkás őrülete idén egy kicsit visszafogottabb volt a szokásosnál, de színvonalból és az utcai side mission-ökből egyáltalán vettek vissza.

Dane Barker – Welcome to Converse Cons

Dane Barker néhány Quasi videóból ismerős lehet, de ha mégsem akkor ne hagyjátok ki a Converse-nek készült bemutatkozó részét, amit az egyik kedvenc filmesünk, Ben Chadourne filmezett

Michael Mackrodt – (fish)Eye of the tiger part

A Michael Mackrodt és Gouillome Perimony duó klasszikus Fishing Lines sorozatukat felidézve gyártotta ezt a videót a Grey magazinnak. Villámgyors sorcik és néhány soha nem látott spot!

A2M Secret Door

Egy újabb patent montázs Spanyolországból, néhány ismertebb helyi arccal és a legjobb spotokkal Valenciától Madridon át Barcelonáig.

The Nine Club – Shane O’Neill

Shane O’Neill ritkán ad interjúkat, így itt hallhattunk először bővebben a karrierje kezdetéről, a hírhedt Shane O’Neill Janoskiról, vagy épp a saját márkája, az April alapításáról.