Medium Mondays 19/08/12

Lengyel-magyar-cseh-szlovák koprodukcióban rendeztük meg néhány héttel ezelőtt Budapest belvárosában a Bomb The City nevezetű több állomásos street versenyünket, aminek most futott be az összefoglalója külföldi barátaink jóvoltából! Köszönet a Darkslide.cz Skateshopnak, a VansEurope-nak a Socket Hardware-nek és a Boardmag.cz-nek!

The Mermaid címmel jelent meg a Krooked csapat legújabb nagyfilmje, amihez talán semmi extra kommentárt nem is kell hozzáfűznünk. Brad Cromer footy alert!

A Welcome-os Ryan Lay és haverja, Will Blaty egy arizonai független homie videóban. Kreatív deszkázás, másfajta megközelítés, sok-sok fun és SD minőség!

Időutazás Barcelona legjobb spotjain Mark Frölich-kel. Kiváló válogatás, hatalmas nosztalgiafaktorral az ikonikus helyszínekről!

Orosz esztétika a SOLO magazin csatornájáról. G Stas videójában betekintést nyerhetünk a moszkvai gördeszkázásba, ami úgy tűnik egyre inkább feljövőben van.

Thaynan Costa és Gustavo Ribeiro után talán Jorge Simoes az, aki a portugál gördeszkás közösségből sikeresen beverekedte magát a köztudatba az elmúlt néhány év során. Most megérkezett Thrasher partja, melyben ismét az elképesztő technikai tudásáról tesz tanúbizonyságot.

Kyle Camarillo filmes legújabb munkája, melyben a kínai szpotokat értelmezi újra egyedi perspektívái segítségével.