Medium Mondays – 19/08/19

FA – Industrial Light & Magic

Megjelent a videó az FA és Hockey európai turnéjáról, amiben először láthattuk a Louie Lopez-t a csapattal, kaptunk egy gyors montázst az AVE és Jason Dill duótól, sőt még Kevin Bradley is szüneteltette a partizást egy végtelen hosszú backtail erejéig!


Vans – Take It Back

Egyértelműen Geoff Rowley a sztárja ennek a friss Vans projektnek, aki 43 évesen még mindig úgy hajt mintha nem lenne holnap! Rowley Pedro Barros-t és Ronnie Sandoval-t választotta maga mellé a videóban, akik rendesen odatették magukat Anglia lepusztult skateparkjaitól az USA csillogó pooljaiig minden terepen.

Walker Ryan – Wilshire Wonderland

Ha nem hangzik ismerősen Walker Ryan neve, akkor mindenképp keressétek ki a régebbi részeit, mert az arc évek óta top színvonalon deszkázik. Hogy kicsit nehezítsen, a legújabb részének koncepciója az volt, hogy szigorúan csak Los Angeles belvárosának egy bizonyos szegletében filmezte a trükkjeit.

Antosh Cimoszko – elbow room

A megszokottnál hosszabb időt kellett várni a legújabb Antosh videóra, de megérte hiszen a spotok, a crew és a filmezés megint hibátlan. Az első tag, Dylan Fulfold-ra érdemes lesz odefigyelni!

POP – Rob Maatman

A holland Rob Maatman Hollandia egyik legjobb exportja, akit mostantól a szintén holland illetőségű Pop Trading Company támogat.

Sour – Sour Files ep. 9

Annyi raw files jelenik meg minden héten, hogy igyekszünk tényleg csak a legjobbakat ideválogatni, viszont minden Sour Files epizód akkorát megy, hogy gondolkodás nélkül adjuk őket a listához.

Sml Wheels – The 40’s

A korai 90-es évek 40mm-es minikerék trendjét idézték meg az sml wheels-nél, amihez készítettek egy videót is, stílszerűen Venice Beach tengerpartjának ikonikus spotjain.

Tombo – Raw Deals #11

Tom Colabraro, a 5Boro filmesének nyersanyagai akkoriból, amikor Ben Chadourne, Vincent Touzery és Kevin Rodrigues még mind a new yorki márkánál hajtottak.

RIP Gabriel Rodriguez

Sajnos a gördeszkás közösség ismét egy igazi legendát vesztett el. Gabriel Rodriguez a street gördeszkázás egyik úttörője, laza stílusának és hatalmas popjának köszönhetően a 90-es évek meghatározó alakja volt.