Medium Mondays 19/08/26

Nehéz volt a döntés, hogy mi legyen a hét videója. Persze ha úgy vesszük ennek inkább örülnünk kell, hiszen megintcsak ütős anyagok kerültek fel a világhálóra. A nyár utolsó előtti hetének legkirályabb videója Angliából érkezett, ismét hála a Free Skate Magnak, akik ezúttal Dylan Hughes-t ismertették meg a világgal. Hughes stílusa olyan, mintha Pete Eldridge-t Jack Curtinnel mixeltük volna, úgyhogy garantált a high pop + technikai trükkök kombója. Lokál arcok szerint egyébként Penny után a legjobb brit deszkás, ezt nem tisztünk eldönteni, mindenesetre elgondolkodtató kijelentés.

A másik kiemelkedő anyag Sven Kiefferé, aki a világ egyik legkisebb országából, Luxemburgból pakolt le egy emlékezeteset az asztalra. Az alábbi triplarészt az ország legendás skateshopjának, az Olliewoodnak deszkázta össze az In Contrast című nagyfilmbe, amivel egyébként az üzlet 20. születésnapját ünneplik.

Időközben megjelent Anthony Van Engelen legújabb pro Vans cipője is. Ennek apropóján AVE karrierje került feldolgozásra a Free Skate Magon futó Memory Screen szekcióban. AVE pályafutása alap és megkerülhetetlen, ezáltal kötelező is! Ha vágod nézd újra, ha pedig nem akkor itt az ideje pótolni!

Thrasher Rough Cut-ból is erős volt a felhozatal az utóbbi időben. Többek között Didrik Galasso új része is megkapta a maga kis werk filmjét. Deedz részét imádtuk, nincs ez másként a nyersekkel sem. Idén SOTY közelébe kerül a srác, csak figyeljétek meg!

A másik Rough Cut David Gravette-é, aki masszív része mellé hasonlóan tömény vágatlan verzióval örvendeztetett meg minket. Gravette egészsége nincs a toppon az elmúlt néhány évben. Súlyos derék és csípőproblémái vannak, ezért is lehetett róla kevesebbet hallani az elmúlt években. A deszkázás még mindig veszettül megy neki, csak kicsit nehezebben, ennek bizonyítására a Bronson-csapágyak biztosítottak neki terepet. Eszement trükkök, torokzene, amerikai vidéki spotok – pont, amit egy hamisítatlan Baby Lamb résztől várunk!

Graffes-deszkázós videót vártunk, egy komoly önéletrajzi vallomás lett belőle. Az új Out There videóban Shawn Powers mesél nektek démonairól, rehabról és arról, hogyan tervezi a visszatérést a gördeszkás körforgásba!

Burnquist és Luan után egy újabb brutál brazil került előtérbe a Flipnél Lucas Rabelo személyében. Új videója után nem lennénk meglepődve, ha hamarosan profivá válásáról is írnunk kellene.