Medium Mondays 19/09/02

Nem túlzás kijelenteni, hogy a brazil stílus mára fogalommá vált. A gördeszkázás ennek az egyedülálló megközelítésének pedig újabb jeles képviselője Lucas Marques, akinek friss része nemrég droppolt a Free Skate Magon. Az összeállítása a brazil ÖUS cipők új videójából van, de a Free Skate-es srácok úgy látták, hogy Marques részét érdemes kiemelni és külön is tanulmányozni. Mi csak egyetérteni tudunk velük, így reméljük nektek is tetszik majd az általunk a hét legjobbjának választott videó:

John Dilorenzo aka John Dilo az Almost kötelékébe került, amit az alábbi nagyon diló, több switch mint regular trükkökkel telepakolt videóval ünnepelnek a felek. A kérdés már csak az, hogy miért nem rögtön pro státuszban landolt!?

Az Almost testvérmárkája, a Blind sem tétlenkedett a napokban. Kihoztak egy masszív kétperces anyagot legújabb japán szupertehetségükről, az alley-oop trükkjeiről híres Sora Shirai-ról. A Street League-en is nagyokat menő tehetség még mindig csak 17 éves, így érdemes lesz rá odafigyelni a későbbiekben is!

Csak hogy tovább pörgessük a távolkeleti vonalat, jött egy teljesen Japánban forgatott rész az új Alien Workshop alom egyik legeredetibb deszkásától, Brandon Nguyen-től is. Kiváló trükkök, nagyszerű rugók, hamisítatlan ázsiai hangulat – mindez a kattintás után!

Minden nap egy új bodega – jelentsen bármit is, ezzel a címmel jelent meg a Dickies-csapat New York-i turnéfilmje.

Fura időzítés, de a Dickies mellett a Volcom gördeszkás csapata is a napokban mutatta be New York-i turnéösszefoglalóját. Az elmúlt években a gördeszkázás középpontjaként funkcionáló Nagy Alma idén kissé háttérbe szorult, de hála a két gigacsapatnak megkapta az éves kezelését.