Medium Mondays – 19/09/09

Palace – Deeper Understanding

Elég erősen indult a hét, egyből kaptunk egy új Palace videót a csapat japán turnéjáról! Danny Brady nagyon nagyot megy, Heitor Da Silva stílusát még mindig a legjobb nézni és bemutatták a team legújabb tagját is, a liverpooli Charlie Birch személyében.

Rios – Szaltó

Új Rios videó is érkezett a héten, a srácok komoly adag felvétellel tértek haza Belgrádból, a névsor pedig Macsu, Zsombi, Csucsu, Kákai, Santi, Marco, Mihailo, Ketur, Yamz, Luka, Nikol!

Supreme – Nike SB Dunk Low

A friss Nike SB és Supreme kollab okán Milánóban járt a Caleb Barnett, Kevin Bradley, Vincent Touzery és Nik Stain alkotta crew, akik egy percre sem mozdultak el a Centrale fehér márványáról.

Heitor da Silva – adidas Skateboarding Liberty Cup

Heitorból sosem elég, a Parade hozott egy rövid, de annál ütősebb kis anyagot, amin Koppenhága egyik legismertebb spotját deszkázza szét.

Miles Silvas – PLA x Thrasher part

Miles Silvas a tőle megszokott módon vegyíti technikás trükköket és hatalmas korlátokat, de itt már az elején eldobtuk az agyunkat a részt indító sima, majd switchben letükrözött sorcinál! A videót egy bejelentés kísérte, miszerint Miles otthagyja a Koston-féle Numbers-t és új lapszponzor után néz. Nem lepődnénk meg, ha brutális tempóban növekvő Primitive csapatnál látnánk viszont őt is.

Matook Bennet-Jones – Afterbang part

Ha jártatok nálunk még a Közraktár utcai shopban akkor elég gyakran elcsíphettétek az egyik nagy kedvencünk, a Grey Tarte Au Citron videóját a képernyőkön. Matlok Bennett-Jones ott tűnt fel először, most pedig a Converse filmes James Cruickshank “Afterbang” videójában láthatjuk újra!

Pedro Barros – “Take It Back” Raw Files

https://youtu.be/CIq5mnpdmeQ

Pedro Barros napjaink egyik legjobb pool deszkása, aki azért néha ledobja magát egy-két nagyobb szintről is, vagy ha úgy adódik kicsúszik egy méretes handrail-t.

Nike SB – Donovon Piscopo & Daan Van Der Linden Trust Fall Extras

Alapból ez a duó volt a kedvencünk a Trust Fall videóból, de azt nem gondoltuk volna, hogy Daan Van Der Linden a része felét, törtkorlát nosegrind-ot, a poolos sorciját és azt a hatalmas kickflip-et mind egy nap alatt filmezte!

OJ Wheels – Euro Connection: Eniz Fazilov & Jake Collins

Nem bírjuk követni, hogy ez Eniz Fazilov hányadik videórésze idén, a finn tag egyszerűen nem képes leállni!