Medium Mondays – 19/09/16

Spitfire – Keep The Fire Burning

A Spitfire és a Thrasher közös szervezésében indult útnak az Ishod Wair, Evan Smith, vagy Mason Silva-féle nagy nevekkel fémjelzett turné, akikhez csatlakozott néhány igazi veterán, mint Peter Hewitt, egy adag feltörkevő am, köztük Simon Bannerot és Cedeic Pabich, és nagy örömünkre pár európai tag is Hugo Boserup és a Polar-os Ville Wester személyében!

Primitive – 2019 Europe Tour

Megjelent a videó a Primitive európai körútjáról, ahol érintették többek közt Berlint és Londont, prová avatták a szlovák Marek Zaprazny-t és Tiago Lemos beadta ezt a switch pop shove revert-et, amit mindenkinek látnia kell.

Victor Campillo – Free Skate Mag part

A francia Victor Campillot alig pár hónapja még csak “érdemes lesz rá odafigyelni”-ként emlegettük, de már itt is van az első saját videórésze eszement pop és stílussal, csillagos ötös trick selection-nel, és egy fakie flip melon-nal?!

Kevin Bækkel – Higher Power part

A hét másik szóló videórésze a norvég Kevin Bæekkel-től érkezett aki úgy néz ki rá sem próbál olyat trükkre, ami nem életveszélyes vagy olyan korlátra amiben nincs minimum 2 törés, vagy rövidebb 20 méternél!

Geoff Rowley – Take It Back Raw files

Geoff Rowley az eddig karrierje után simán megengedhetné magának, hogy hátradőljön és lazítson, de ő mégis rendesen odatette magát és megküzdött a részéért a Vans legfrissebb projektjében, sőt egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a készülő második Vans nagyfilmben (amiben akár ott lehet az Emerica-t frissen elhagyó és mostanában rendszeresen Vans-ben deszkázó Andrew Reynolds is) ismét viszont látnánk.

Pocket – Northbound

A nálunk is kapható Pocket összeszedte a mostani német gördeszkázás legérdekesebb arcait, köztük Hyun “Versace Plug” Kummert, Giorgit és Justin Sommert, és a megszokott Los Angeles helyett sokkal északabbra vette az irányt.

Gridlock – Episode 3

Klasszikus New York-i deszkázás Mark Suciu (akinek még mindig várjuk az új Verso címre keresztelt részét), Frankie Spears és Jack Curtin jóvoltából a Thrasher új Gridlock sorozatában.

Hypebeast – Jason Dill & FA

Zárásul pedig betekintést nyerhetünk a Fucking Awesome kulisszái mögé, ahol Jason Dill bemutatja honnan jönnek a grafikáik és hogy mennyire másképp áll össze az FA csapata, mint egy átlag skate team.