Medium Mondays 19/09/23

Matt Tomasello már megint Rodney Mullenre fürdősózta magát. A Fancy Lad brigád főkreatívja ismét egy abszurd, kreatív, és egyben jó értelemben vett kretén partot hozott össze, amit természetesen az erre mindig partner Jenkem Mag mutatott be.

A hét másik legjobbját a New York-i Carl Aikens hozta, aki tulajdonképpen Tyshawn Jones kicsit nyugodtabb kiadása. Laza mégis megfontolt deszkázásához pedig tökéletesen illik Frank Ocean érzelmes, melankólikus akusztikus nótája. Egyszerűen gyönyörű!

Jót megy Cody aka Cold Chapman új Thrasher partja is, ami végletekig hozza az észak-kaliforniai stílust. Parádés trükkök, rengeteg hijinx és egy kis g-funk! Go Cody!

Tyler Surrey is bejelentkezett egy új résszel. Méghozzá annak apropóján, hogy Európa gördeszkás Mekkájába, Barcelonába költözött. Nem csak a spotok miatt jött, hanem azért is, hogy még többet tudjon együtt lógni Sour-os barátaival, akik vendégszeretetük jeléül össze is filmezték neki az alábbi részt.

Ha már Sour, akkor jöjjön a srácok memoárjának legújabb, immáron 11. felvonása. Még mindig van bennük kakaó, de mi azért már nagyon várjuk az új anyagokat is!

Jönnek az extrák az új Nike SB filmből is, ezúttal a nyitópartot magáénak tudható Casper Brookerről jelent meg némi – kihagyhatatlan – 11 perces bónusz!

A végére pedig jöjjön egy kis átigazolási hír. Eddig kiválóan sáfárkodik a Reynolds távozásával felszabaduló anyagiakkal az Emerica, hiszen leigazolták a csapatba tökéletesen illő Dakota Servoldot. A Boss távozásával keletkező lyukat nem sikerült ugyan teljesen betömni, de az irány kiváló és csak remélni tudjuk, hogy hosszan kitart még az Emerica lendülete.