Medium Mondays – 19/09/30

Element in Barcelona – Fall 19

A héten nagyon erős volt a felhozatal egyéni videórészekből, de nekünk mégis ez az Element edit lett a kedvencünk. Nick Garcia, Phil Zwijsen és a többiek a lehető legkreatívabban deszkázták be Barcelona néhány ismertebb spotját.

Tyler Bledsoe – HUF 003 part

Tyler Bledsoe végtelenül technikás deszkázását élvezhettük ebben a nagyon Alien Workshop-ra hajazó videóban, az ismét csak ruhamárkaként funkcionáló HUF jóvoltából.

Vincent Milou – All the Way Down part

Az elmúlt években két francia tag nyomult be a világversenyek élvonalába, Aurélien Giraud és Vincent Milou személyében, akik közül most az utóbbi jelentkezett egy meglepetés résszel, pár elég hihetetlen ender trükkel megspékelve.

Frankie Heck – Heck Yeah! Shake Junt part

Shake Junt, Shake Junt, Shake Junt! Frankie Heck a Bakerboys tábor újabb arcai közé tartozik, de egyáltalán nem véletlen került oda, hiszen a nagyobb termete ellenére iszonyú laza stílusban gördeszkázik.

Santa Cruz – Til the End Vol. 3

Itt a Santa Cruz “Til The End” videójának harmadik felvonása, amiben Tom Asta szórja a flip-in-flip-out trükköket, majd Erik Winkowski megy nagyot a márka szinte nose nélküli old-school lapjaival.

Adidas Skateboarding – Law Of The Seas

Az adidas összehozta a japán csapatát, élükön a Polar-os Shin Sanbongi-val, és az ausztrál gárdáját egy közös turnéra Sydney városában, ahol komoly kis anyagot sikerült filmezniük.

Etnies – (ger)MANIC Tour

Chris Joslin, Barney Page, Matt Berger és Trevor McClung idén nyáron utazták körbe Németországot, ahol a sok demo mellett szerencsére streetelni is maradt idejük.

Lakai – Flare Canada

A Lakai zárja a turnévideó sort, aki nem ment nagyon messzire, csak az északi szomszédokat látogatta meg. Manchild, Cody Chapman, Yonnie Cruz és a többiek Montrealban.

Thrasher – STILL WATCHIN: Pedro Barros’ Treasure Island 540

Jake Phelps-szel nehéz lehetett tartani a tempót, a fenti videó tökéletes példa arra, hogy a lelkesedése mennyire felpörgetett mindenkit aki vele hajtott. Az öreg még mindig figyel!

Corey Duffel – Downtown Lights


Zárásul pedig jöjjön Taylor Morgan rövidfilmje, amiben Corey Duffel-lel próbálták elkapni milyen érzés is éjszaka a városban krúzolni!