Medium Mondays 19/10/07

Van még egyáltalán köztetek olyan, aki nem látta ezt a videót? Igen, Mark Suciu vadonatúj részéről, a Verso-ról van szó, ami új hivatkozási alapja lett a modern gördeszkázás fogalmának. Egy új klasszikus született! SOTY-t neki!

Hasonló módon lelkesedtünk Marcus Shaw legújabb része iránt is, ami ismét a Free-nek köszönhetően került a nagyközönség elé. A félig norvég, félig skót deszkás tulajdonképpen egy Rob Welsh-be oltott Dennis Busenitz. Király trick selection, még jobb stílus, patent zene és nagyszerű edit!

A semmiből jött a Thrasherre a Doomsayers alomhoz tartozó Jaeson Manzanares új videója, ami szintén egy lassan elfeledett korszak előtt tiszteleg. Deszkázása ugyanis a korai kétezres évek Foundation és Zero anyagait idézi, méghozzá annyira jól, hogy észre sem veszed a végén, hogy nagyjából egyetlen egy flipes trükk van az egész összeállításban.

Primitive és a Crupié kerekek gondozásában jelent meg új VX-anyag Carlos Ribeiroról, amiben egy-egy cameo trükkel feltűnik Tiago Lemos és Roman Lisivka is.

Idén is volt Dime Challenge Montréalban, ami véleményünk szerint jókorát vesztett a lendületéből, de természetesen azért 2019-re is tartogatott néhány emlékezetes pillanatot. Érdemes legalább egyszer végignyálazni a legjobb pillanatokat, ha eddig még nem tetted.

Az oroszok már a gördeszkázásban vannak! Na jó, ezt már tudjuk egy ideje hiszen Mother Russia már ott van a gördeszkás térképen olyan arcoknak köszönhetően, mint például Egor Kaldikov, Max Kruglov, vagy Kostya Kabanov. Most a Kirill Korobkov és Sasha Kotov vezette Vans brigád mutatkozik be Red Alert című filmjükben, ami Putyin Oroszországának legjobb szpotjait vonultatja fel.

A HUF-os Venture-ös Justin Drysen megvan? Akkor most ismerjétek meg öccsét, Chris Drysen-t, aki a Pharmacy Boardshop legújabb filmjében hozott össze egy kiváló részt.

Beszállás a nosztalgiavonatra! Felkerült ugyanis a 411VM Issue 7 jó minőségben a YouTube-ra! Megjelenésekor 1994-et írtunk, amikor épp Jamie Thomas-t profilozták benne, de feltűnik benne még Bam Margera, Chad Fernandez, Matt Reason és Fred Gall is!