Medium Mondays – 19/10/14

Felipe Nunes – Welcome to Birdhouse

Inspirációból ezen a héten sincs hiány! A brazil Felipe Nunes 6 éves korában szenvedett balesetet aminek következtében mindkét lábát amputálni kellett, majd 13 évesen elkezdett gördeszkázni, most alig 20 évesen pedig megkapta a Thrasher címlapját és a fenti hihetetlen videórésze után nem más, mint Tony Hawk köszöntötte a Birdhouse csapatában. Nincs kifogás, irány deszkázni!


DC Shoes & Leo Valls – Skate Urbanism

Ha már inspirációnál tartunk, a DC és a Magenta pro Leo Valls mutattak be egy nagyszerű anyagot Bordeaux városának deszkás szcénájáról, és arról az utópiáról amiben a város és gördeszkásai folyamatosan együttműködnek. Kötelező néznivaló és néhány nagyon fontos gondolat arról, hogy mennyire fontos a kölcsönös tisztelet (meg hogy minimum összeszeded magad után a szemeted a parkban, vagy ha streetelsz) ahhoz, hogy hosszan deszkázhassunk a város utcáin, terein, vagy akármilyen más skate spotjain!


Andalé Bearings – Tiago Lemos Mix Tape

Az Andalé felkérte a remix-mester Manolo-t, hogy készítsen egy válogatást a modernkori gördeszkázás egyik legnagyobb alakja, a brazil Tiago Lopes fiatalkori felvételeiből a stílszerűen kazettatokban piacradobott pro csapágyai mellé.


DC x Butter Goods

Josh Kalis nem csak a Love Park-ban deszkázott, rendszeresen látogatta Chicago-t is, ahova most az ausztrál Butter Goods csapata kísérte el egy kis közös deszkázás és nosztalgiázásra a DC-vel közös együttműködésük okán.


Nike SB – Caleb Barnett and Friends Trust Fall extras

Szépen töltögetik fel a legutóbbi Nike nagyvideó extráit és kimaradt trükkjeit. A Hockey pro Caleb Barnett a soros, aki mellett láthatuk még párat az olyan Johnny Wilson körül mozgó New York-i arcokból is, mint például Nik Stain, Cyrus Bennett, vagy Max Palmer.


Spitfire x Thrasher – Keep the Fide Burning: Extra Rips

Sajnos a Thrasher oldalán bemutatott tartalmak egy része csak ott, vagy a Thrasher mobil aplikációjáról érhető el, így például az olyan hosszabb, de kihagyhatatlan videókért, mint a londoni lokálok Blokes filmje, vagy a San Francisco-körüli Deep Fried crew Undercooked anyaga tovább kell kattintsatok a linkekre, viszont a legutóbbi Spitfire turné bónuszát egyből itt nálunk is csekkolhatjátok.


Modus Bearings – Sam Atkins

Nem véletlen tartunk mi is Modus csapágyakat a shopban, hiszen az ausztrál márka szettjei messze az egyik legjobbak ár-érték arányban a piacon. A team is erős, most épp Sam Atkins szolgáltatott egy kis promót!


i-D – Tyshawn Jones

A 2018-as Skater Of The Year, Fucking Awesome pro, és az idén saját Adidas cipőjével debütáló Tyshawn Jones karrierjéről készült egy mini-dokumentumfilm, aminek a végén pár új trükköt is láthatunk a fiatal legendától.


Hardies x Spitfire x KCDC – Throw Down at the Blue Park

Tyshawn a saját márkáját, a Hardies-t is pörgeti. Ezúttal a New York-i KCDC skateshoppal és a Spitfire-rel szerveztek egy közös megmozdulást, ahol a piknikasztal felett hosszában is repkedtek a trükkök.