Medium Mondays 19/10/21

Profi státuszba lépett a Primitive-nél P.Rod nagy felfedezettje, Robert Neal. Az elmúlt másfél évben a semmiből a csúcsra jutó kaliforniai srác egy brutál két és fél perces anyaggal hálálja meg a bizalmat. És ez még csak a kezdet…

Thalente Biyela és Dlamini Dlamini után egy újabb dél-afrikai srácnak sikerült kiszakadni a mélyszegénységből a gördeszkázás segítségével. Ismerjétek meg a zulu törzsből származó Khule Ngubane történetét.

Következzen egy kis deszkás fejtágítás, ezúttal a Nagy Alma piramis padkáinak történelmébe kalauzol bennünket a Jenkem. New York ikonikus szpotjáról Mark Suciu, Zered Bassett, RB Umali, Aaron Meza, és Josh Kalis sztorizgat néhány percben.

Tizenharmadik felvonásával jelentkezik a Sour Files. A svéd csapat ezúttal Barcelona legeredetibb szpotjait veszi kezelésbe.

Chris Pfanner vezetésével Moszkvában járt a Vans európai csapata. Az emlékezetesre sikerült túrán többek között Axel Cruysberghs, Albert Nyberg, Victor Pellegrin, valamint egyedüli amerikaiként Daniel Lutheran is részt vett. Az utazásról brutáljó, tizenkétperces anyaggal tértek vissza a fiúk.

Már pörög a legújabb Toy Machine film premiere a Thrasher Magazine oldalán, aminek legújabb felvonása a szemtelenül fiatal CJ Collins része. Ha ezzel végeztetek akkor mindenképp csekkoljátok a korábbi epizódokat, Blake Carpenter és Myles Willard főszereplésével.

Végezetül jöjjön egy kis extra a legutóbbi Spitfire videóból. Készítsétek a popcorn mert nyolc perc Ishod Wair következik!