Medium Mondays – 19/10/28

Supreme – Candyland

A Supreme megnyitotta legújabb üzletetét San Francisco városában, amit a fenti videó kisért, szinte csak helyi felvételekkel, a szokásos felhozatal mellett a GX1000 arcokkal kibővülve, pár ijesztő hill bomb-bal és egy csomó trükkel Andrew Reynolds új felfedezettjétől, Kader Sylla-tól


Ben Chadourne – BOOM

Itt egy új Ben Chadourne videó egyenesen Párizsból! A főszerepben ismét a tavaly Budapestet is végigdeszkázó Hjalte Halberg, Paul Grund, Nik Stain és Bobby De Keyzer alkotta csapat.


Toy Machine – Jeremy Leabres Programming Injection part

Lassan felkerül a netre a legfrissebb Toy Machine projekt minden darabja, amik közül most Jeremy Leabres-ét ajánljuk. Ugyan a filmezés alatt komolyabb térdparái voltak, de attól független egy elég erős részt sikerült összedeszkáznia.


Chico Brenes – 7×7 part

A 43 éves legenda, Chico Brenes is becsekkolt a héten egy videórésszel, amit csak és kizárólag San Francisco híres spotjain filmezett. Külön nehezítésként pár őrült cruiser lappal adta be a trükkök nagyrészét.


Plazacation – Mallorca

Egy kisebb helyzetjelentés Mallorca híres Sa Feixina spotjáról és végtelen sorcik Gustav Tønnesen, Tyler Surrey, Jacopo Carozzi és Josef Skott Jatta jóvoltából.


Primitive – Robert Neal pro part

Lassan már mi sem tudjuk követni hányadik deszkását avatja pro-vá a Primitive, de a lényeg, hogy mostantól Robert Neal nevét is láthatjuk a deszkáikra nyomtatva.


Antonio Peković – Tabula Rasa part

Végezetül jöjjön egy kis deszkázás egyenesen a szomszédból, a Free Skate Mag mutatta be a horvát Antonio Peković részét a Tabula Rasa videóból.