Medium Mondays 19/11/04

Pennysylvaniában járt az ősz, na meg a Cons csapat is, amit Jake Johnson látott vendégül szülővárosában. Hamarosan jön az új Jack Purcell cipője is, amit az alábbi turnén teszteltek le a csapattársaival.

Jöjjön egy kis brit művészkedés Harry Oglivie-val, aki tavasszal járt New York-ban filmes cimboráival. Englishman in new York! Nehezen befogadható, de ha éled a Gonzos vibe-okat, akkor imádni fogod!

Ha már a szigetországnál járunk, akkor csekkoljátok a brit Nike SB és Consos barátaik angliai turnéját. Karsten Kleppan, Kyron Davies, Casper Brooker és Harry Lintell is a fedélzeten!

Íme a tizennegyedik Sour Files, ami a Sour Solution II legjobb trükkjei mögött rejlő munkába enged betekintést!

Továbbra is a Toy Machine Programming Injection-je pörög a Thrasheren. Az elmúlt héten Axel Cruysberghs és Collin Provost partjai jelentek meg.

Alkoholproblémája után egyre inkább kezd visszatérni a gördeszkás vérkeringésbe Jarne Verbruggen, kinek vezetésével San Franciscóban járt a Jacky Crew (Val Bauer, Bram De Cleen, Phil Zwijsen, Frank Gerwer).

Szokatlanul hardcore arccal bővült a SK8MAFIA csapat Alex Willms személyében. Az egyelőre amatőr státuszban lévő deszkás új videójában tízplusszos törtkorlátokat, hubbakat, valamint egészen para szinteket deszkázik meg.

Új arcot köszöntött a Krooked is. Gonzék választása Eddie Cernicky-re esett, aki nagyszerű flowjával tökéletesen illik a márka alkotta képbe.

Zárásként, ha még nem láttad volna, akkor nézd meg legújabb filmünket, amit egy éjszakai session alkalmával készítettünk a szentendrei skateparkban!