Medium Mondays – 19/11/11

Dime – Knowing Mixtape Vol. 2

https://youtu.be/h9C8q_Bx79Q

A Dime-ot remélhetőleg nem kell bemutatnunk, hiszen messze az egyik legjobb dolog ami az elmúlt években megjelent a gördeszkázásban. Ha mégsem rémlene kik ők, emlékeztetőül itt a legújabb videójuk rengeteg Tiago Lemos felvétellel, egy durva manual trükkel Weckingball-tól és a többi megszokott arccal Montrealból.


Dime Comp. Volume 6

Duplázott a Dime brigád, a Knowing Mixtape mellett itt a legfrissebb Dime Compilation is, ami azokat a hihetetlen felvételeket szedte össze, amiket különösebb erőlködés nélkül dobálnak fel az instára!


April Skateboards – DIEGO

Diego Najera követte Shane O’Neill-t és otthagyta a Primitive csapatát, hogy a Shane vezette April Skateboards alakulatához csatlakozzon, akik a fenti videóval köszöntötték.


Bust or Bail Trouble at the Double

Ugyan hiányzik ahogy az öreg Jake Phelps hypeolta a deszkásokat, de a Thrasher nem állt le a Bust or Bail eseményekkel. Ezúttal a törtkorlátról, amit Arto backsmith-elt a Mind Field-ben, került le ideiglenesen a skatestopper.


Toy Machine – Programming Injection

Miután egyenként debütáltak a részek a Toy Machine legújabb videójából, végre a full verziót is feltöltötték, így teljes egészében nézhető Ed Templeton csapatának remekműve.


Sevenmad – Burdein

A madridi partyjaikról elhíresült Sevenmad gárdája Bordeaux-ba látogatott, hogy a francia város Magenta videókból ismerős, különleges spotjain deszkázhassanak.


Habitat – New York to Ohio iPhone edit

Turnéztak a Habitat-es srácok is a SOTY-várományos Mark Suciu, Stefan Janoski, meg a csapat többi tagjával, sőt most még a márkától egyszer már elpártolt Austyn Gillette is visszatért a trip erejéig!


Mobin’ Around Europe

A Mob Grip kivételesen az európai rideivel jelentekezett be, köztük például a Sour pro Barney Page és Nisse Ingemarsson-nal!


Végezetül pedig ne felejtsétek, pénteken jön az Ötödik Medium videó, amit az Edison Bar & Ink-ben mutatunk be! Gyertek el, lesz sörkupon és lapsorsolás és nézzük meg együtt min dolgoztak a srácok ezen a nyáron!