Medium Mondays 19/11/18

A hét legaktuálisabb anyag a Primitive legújabb filmje, az Encore. A háromnegyed órás nagyfilmben többen is becsatlakoztak a SOTY-díjért folytatott küzdelembe. Ilyen ez az év vége. A profik aratják a nyári munka gyümölcsét, mi pedig hátradőlve élvezzük.

David Gonzalez visszatért! Méghozzá egy olyan parttal, amiben képes volt a megújulásra úgy, hogy közben a jól ismert stílusa sem kopott meg. Ditch-ek, korlátok és ívek sincsenek biztonságban a Spirit in Black-ben!

Lucas Puig Hellas márkája is kihozta első nagyfilmjét, sokak örömére ráadásul SD formátumban. A francia tech-király részét pedig külön is feltette a Free Skate Mag, aminek mi felettébb örülünk!

A Transworld hozott nekünk egy filmet San Diego-ból Feeling Sweet, Getting Weird címmel, melyben Tanner Burzinsky-t, Nick Suarezt, valamint Brendan Keaveny-t láthatjuk a főszerepben. Utóbbi neve ismerős lehet a Lurkville deszkák csapatából, de ha mégsem, akkor csekkolj rá a korábbi cuccaira is, mert brutál trükköket pakol. Kicsit alulértékelt figura, mi azonban nagy rajongói vagyunk.

Hét éve már, hogy megjelent az első Deepdish film és zine. Most itt az újabb felvonás a Chicago-i crew vágóasztaláról, ami egyszerűen csak seven névvel került a Youtube polcaira.

Extended Release címmel megjelent a Lurk Hard kisfilmje, melyben jóbarátunk Ducky Kovacs és Michael Pulizzi kapott egy-egy részt. Előbbi hozza a gnarlyfaktort, míg utóbbi a szokásos lehetetlen technikai trükköket.