Medium Mondays – 19/11/25

Milton Martinez – ¡Demolición!

Már nyár óta mennek a pletykák, hogy Milton Martinez valami nagy dobásra készül. Egy csomó turnévideóban bukkant fel egyre durvább felvételekkel, majd megjelent az utóbbi évek legdurvább Thrasher címlapján, amit ez a hihetetlen videórész követett. Nem akarjuk elkiabálni amíg nem láttuk Figgy részét a Baker 4-ból, de elég esélyes hogy Miltonnál landol idén a SOTY trófea!


Grand Collection – Tonal

https://youtu.be/69cU1Drz1RE

A New York-i gyökerekkel rendelkező, de nagyrészt kanadai gárdával operáló Grand Collection nem igazán tud hibázni. A friss Grand editben helyet kapott Wade Desarmo-tól, Spencer Hamilton-on át a Bronze videókból ismerős Nick “BuggyTalls” Ferro-ig mindenki.


Lakai – Street Safari

A Lakai Brazíliában turnézott, ahova velük tartott a másik nagy 2019-es SOTY esélyes Simon Bannerott, a másik újdonsült Crailtap pro Griffin Gass és nem más, mint Tony Hawk is.


Nike SB and Soulland – FRI.day 003

Immáron harmadszorra működött együtt a dán Soulland márka és a Nike SB. A kollabot a márkákhoz közeli arcok japán utazásai inspirálták, így stílszerűen Japánban filmeztek hozzá egy anyagot Eric Koston, Karsten Kleppan, Hugo Boserup és Ville Wester közreműködésével. Már tényleg nem értjük Ville miért nem kapott még pro lapot a Polar-nál!


Hélas – Pedro Attenborough ‘Fellas’ part

A Hélas komolyan taktikázott, ahelyett hogy egy helyen jelentette volna meg a Fellas címre keresztelt full videóját online, inkább szétszórva, majdnem minden fontosabb gördeszkás oldalon publikált egy-egy részletet belőle. Pedro, a MACBA fiatal titánjának részét a Quartersnacks közölte, akik amúgy a héten az elmúlt ÉVTIZED legfontosabb videórészeit szavaztatták meg és elemezték ki.


Berlin East Sector

November 9-én volt 30 éve, hogy leomlott a berlini fal, amire egy zseniális videósorozattal emlékezett meg Torsten Frank. Az adidas kamerása Berlin keleti és nyugati oldalán filmezett egy-egy editet a helyi arcokkal, kezdve azt a fenti NDK-s, keleti félen.


DUSTIN

Dom Henry, Jarne Verbruggen, Kyron Davis, Charlie Munro, sőt még Free Skate Mag egyik szerzője, Arthur Derrien is szerepel Quentin Guthrie legfrissebb videójában, amit tényleg ne hagyjatok ki!


Abnormal Communication: Episode 1

Király kis tripet szerveztek az adidas-nál Mark Gonzales-nek, aki Heitor Da Silva, Nora Vasconcellos, Nestor Judkins és Kai Hillebrand társaságában deszkázta végig Boston és környékének különlegesebb spotjait.


enjoi – Panda Patrol Ep. 8 Summer Camp

Egy kis lazítás az év végén megszokott SOTY-zúzda közben az enjoi csapattól, akik a Woodward pályáján deszkázgattak. Jó volt az introban Ben Raemers-t látni, R.I.P!


Pocket – Followed: Yonnie Cruz

Zárásnak pedig itt van Yonnie Cruz, akit a Pocket követett egy napra Los Angeles-ben, ahol ellátogattak a Lakai főhadiszállásra, streeteltek, és a Diamond parkban is gurulgattak egyet.