Medium Mondays 19/12/02

Tizennégy év várakozás után végre megjelent a Baker 4. Ehhez úgy gondoljuk nincs is mit hozzáfűzni – bonts egy sört, készíts be egy kis rágcsát, dőlj hátra és élvezd Reynoldsék legújabb videóját!

Kelet-Berlin után a nyugat is beköszönt! Íme a berlini fal lebontásának évfordulójára készült film második epizódja!

A SOTY-időszak továbbra is termeli ki magából a jobbnál jobb videókat. Mark Suciu már becsekkolt a Verso partjával, melyhez most kiadott egy kis extrát Story Edit címmel, amiben b-rollok és telefonos felvételek kaptak helyet.

Még mindig jönnek a részek Lucas Puig Hélasának Fellas című nagyfilmjéből. Ezúttal Devine Calloway és Marek Zaprazny közös része van terítéken!

Kyron Davis profi lett a Numbersnél. Ennek örömére Will Miles összedobott egy megamixet a legjobb pillanatairól.

Az év végére Ronnie Sandoval is összeszedte legjobb felvételeit. Firme partjában a tőle megszokott stílusban szeli a betonhullámokat!

Imádjuk a Free Skate Mag-ot, hiszen rengeteg kevésbé ismert, ám zseniálisan deszkázó európai arcot ismerhettünk meg a hasábjairól. Itt jön a következő, a szupergyors, risky trick selectionnel deszkázó Jan Henrik Kongstein!

Ludo Gordon mostanában nagyot megy a socialmediás felületeken, ezt meglovagolva össze is rakott egy kiváló partot Brixtonnak!