Medium Mondays – 19/12/23

Nike SB – Oski Rozenberg

Nagy kedvencünkkel, a Polar pro Oski-val kezdjük az év utolsó Mondays válogatását, aki fiatal kora ellenére máris saját cipőt kapott a Nike SB-nél. Hihetetlen flow, pár igazi meglepetés trükk és egy lehengerlő ender!


Magenta – Storia Italiana

A Magenta nem tud hibázni, legfrissebb videójukban egy olasz kiruccanás keretében fogadták Ruben Spelta-t a csapatba, ahova velük tartott még Leo Valls, Glen Fox, Sergio Cadaré, Jimmy Lannon, Ben Gore, Vivien Feil, Soy Panday, Ben Gore és Günes Özdogan is.


Adidas – Reverb

https://youtu.be/l2GZpaXiqJ8

Már majdnem vége 2019-nek, de cégek még mindig ontják magukból a videókat. Az Adidas legújabb projektjét a tőle megszokott lendülettel indítja Busenitz, Frankie Spears lenyom pár hírhedtebb New York-i spotot, majd Gustav Tønnesen teszi fel a pontot az i-re egy elképesztő résszel.


NB Numeric – String Theory

Az év egyik legjobb videóját hozta a New Balance, méghozzá egyenesen a formabontó stílusáról ismert Russel Houghten filmes kezei közül. Végtelenül kreatív kombók és csillagos ötös trick selection a Davis Torgerson, Jordan Taylor és Tom Karangelov triótól!


RVCA – The Balance Of Opposites

A RVCA videója is meglepetésként érkezett, de örömmel fogadtuk, hiszen hiába a Baker 4, Reynolds és Spanky is komoly adag felvétellel szállt be a buliba, sőt az idei ezer különböző projektje ellenére Mark Suciu-t itt is figyelhettük a képernyőn.


Roberto Alemañ & Diego Bucchieri – You Got It!

Diego Bucchieri-t a Toy Machine videókból ismerhetjük, Roberto Alemañ pedig sokáig az Emerica egyik top európai ridere volt. Mindketten Spanyolországban pörögnek és megmutták, hogy még mindig képesek összehozni egy ütősebb videót.


Pass~Port – Jason Rainbird & Matlock Bennett-Jones KITSCH Part

Amíg türelmesen várunk, hogy a teljes Pass~Port videó végre hivatalosan is felkerüljön a netre jöjjön a KITSCH-t nyitó Jason Rainbird és Matlock Bennett-Jones közös része!


Hélas – JP Villa & Stephan Khou Fellas Part

Az utolsó part is megjött a Hélas kétlemezes Fellas videójából, amiben a brazil tech-mágus JP Villa-t és a márka főguruját, Stephan Khou-t láthatjuk, aki amúgy a produkció egyik főbb filmese is.


CPTMAFIA – ¿Y HOY?

Ha jártatok már Barcelonában akkor szinte biztos, hogy végignéztétek már ahogy egy 15 fős brazil crew megjelenik egy spoton és kb. fél órán belül beadja a létező összes trükköt különösebb erőfeszítés nélkül. Na, pont egy ilyen társaság, a CPTMAFIA egy pont ugyanilyen tripjét nézhettük most!


Rowan Davis – Meadow part

Rowan Davis eddig valahogy elkerülte a figyelmünk, viszont ezzel a résszel azonnal fel kell, hogy kerüljön minden radarra. Teljesen ismeretlen ausztrál spotok, sebesség és egy hatalmas wallride!


Antiz – Breaking Point

Az Antiz-os arcok Tenerifén turnéztak, ahová olyan illusztris vendégek kísérték őket, mint Dustin Dollin, vagy a holland csodagyerek, Daan Van Der Linden.


Element – Maité

Király, hogy 2019-ben ennyi lánytól nézhettünk videórészeket, most épp az Element jóvoltából láthattuk a belga Maité Steenhoudt, aki nem csak bármit képes nosepick-elni, de olyan részt hozott össze, amitől rögtön megjön a kedvünk deszkázni.


Evisen – Laurence Keefe EVISEN VIDEO Part

A kedvenc japán cégünk legutóbbi full videóját záró Laurence Keefe elég jó szettet hozott össze japán híresen szigorú biztiőrjeinek folyamatos támadásai ellenére.


enjoi – Panda Patrol ep. 9

Az enjoi team Szöult szemelte ki egy utazásra, hogy Deedz, Thaynan, Louie Barletta, meg a többiek szétoszthassák Dél-Korea fővárosának legjobb spotjait.


Palace – Jamal Smith Pro

Jamal Smith hatalmas forma, aki hogy megünnepelje az első Palace pro lapját visszalátogatott abba skateparkba, ahol a legendás tornado spin trick tip videó készült..


grey – Pearls

Egy újabb szemet gyönyörködtető grey projekttel zárjuk a sort, amiben a Carhartt angol csapata deszkázik Santiago Calatrava építményein feketén, fehéren.