Medium Mondays – 18/02/19

 
 
Kevin Baekkel – Coffin Cuts
 


 
A múlt héten elmaradt a szokásos sorozatunk, így most kétheti anyagot pótlunk, kezdve Creature videó vágatlan részeinek folytatásával. A team megjárta Budapestet is, amit először Milton Martineznél láthattunk, most meg a norvég Kevin Baekkel csúszta le a legnagyobb padkát, amit a rakparton talált.
 
 
Flo Mirtain – Welcome to Habitat
 

 
Napjaink egyik legjobb francia deszkása nem töltött sok időt lapszponzor nélkül a Cliché megszűnése után, hamar a megújult Habitatnél landolt, és meg is kapta az első, alaposan kiérdemelt, pro modelljét.
 
 
Giddy 06
 

Romain Batard új Giddy része tele van ütős felvételekkel Párizs és Madrid utcáiról Oscar Candon, Joseph Biais és Rémy Taveirával.
 
 
Lurk Hard – SKRT KOBANG
 

A Lurk Hard a Pizzás arcok ruhamárkája, akik a tavaszi drop mellé hozták ki a fenti editet Pulizzivel és többiekkel.
 
 
Creature, Le Dome, enjoi, Yoshi Tanenbaum, Free, Pass~Port, stb.
 
Itt egy friss Yoshi Tanenbaum rész, a vége felé egy brutál trükkel a Pulaski plazan. Ha nem elég Washington legismertebb spotjából, itt a teljes Pulaski és Streets montázs a Stop Fakin’ 3 videóból! Persze nem maradhat ki Daniel Kim SF3 része sem.
 
A Toy Machine team Kínába utazott, a Hotel Blue csapata San Fransicoban járt, a Vans európai alakulata pedig Luxemburgban deszkázott.
 
Végre online az utóbbi idő két legjobb new yorki független videója: a Matt Velez-féle Calzone, és a N.Y. Archive. A nyugati partról is kaptunk két elég komoly részt a World Peath videóból.
 
Feltöltötték Chase Webb The Flat Earth részét, új Gonz felvételeknek mindig örülünk, volt egy új Mark Banes rész, egy kis klasszikus japán deszkázás Shintaro Hongotól, AVE-től pedig egy backside noseblunt, switchben:
 
https://www.instagram.com/p/BfSJVcVjE8Z/?taken-by=thrashermag
 
Érkezett közben néhány baljósabb hír is Európa nyugati feléről: veszélyben az utcai deszkázás Madridban és bontják Párizs egyik legismertebb spotját, a Le Dome körüli területet. Reméljük a francia fővárosban csak felújítanak Eniz Fazilov legutóbbi pusztítása után, bár a spotról nekünk még mindig inkább Flo Marfaing és ez a sorci fog eszünkbe jutni. A madridi helyzetre pedig született egy petíció, amit itt tudtok aláírni, kedvcsinálónak pedig az egyik legjobb helyi arc része a Sucubo videóból.
 
Az olasz New Balance team, benne Ale Cesario, a briteknél járt egy gyors turnén, a másik kedvenc olaszunkról, Ruben Speltáról pedig itt van egy rövid Super8 edit.
 
A finnek nem nyugszanak, itt a PERT videó Samu Karvonennel, Eniz Fazilov ráduplázott a legutóbbi részére, Jaakko Ojanen pedig egy újabb hihetetlen trükköt húzott:
 
https://www.instagram.com/p/BfEF1R-BQW3/?taken-by=jaakkoojanen
 
Volt egy új Cava Brain turnévideó Spanyolországból és folytatódott az enjoi Panda Patrol sorozata, ahol most Blue Turnert mutatták be.
 
Felkerültek a legutóbbi Spitfire videó kimaradt jelenetei, meg Daan Van Der Linden és Louie Lopez részének hosszabb változatai is.
 
A Pass~Portos arcok bejelentettek egy új full videót és erősen kötődnek a villamosokhoz:
 
https://www.instagram.com/p/Be9vpmsgfyQ/?taken-by=pass_port
 
Fél perc Barcelonából Rodrigo TX társaságában és egy perc Elijah Berlékkel.
 
Zseniális az új Chima Pro reklámja, Converse fronton pedig egy új Kevin Rodrigues modellt mutattak be ezzel a promóval. Itt meg ami kimaradt Roman Gonzalestől.
 
Josh Kalis szemezget a karrierje során összegyűjtött relikviáiból, Jamie Foy kapta a legújabb Thrasher címlapot, a Solo cikkezett a Bronze Párizsi tripjéről és előkerült egy régi Dylan Rieder interjú is.