Medium Mondays 20/01/06

Soha rosszabb évkezdést annál, mint amit a Zero és a Thrasher kínált nekünk! Már fut a premierje Jamie Thomasék legújabb filmjének, melyből nem akartunk minden részt külön linkelni, így álljon itt emlékeztetőül az egyik legdurvább part, Tommy Sandovalé! Brutál szpotok, gnarly deszkázás, kötelező jellegű videó! Damn it all!

Ugyan már túl vagyunk az év, vagyis inkább az óév ezen szakaszán, de kihagyhatatlan motivációul szolgál ebben a hideg időben a Nike SB 2019-es visszatekintése! Íme a pipás csapat legjobb trükkjei tavalyról!

A mainstream híradásoknál vidámabb ausztrál témát hozott nektek 2020 gördeszkás szempontból, ugyanis megjelent az aussie Pass~Port legújabb videójának egy újabb felvonása. Íme Callum Paul partja a Kitsch-ből!

Az év végére váratlanul befutott egy összeállítás Nestor Judkins tavalyi utazásairól is. Nagy meglepetésre azonban ezúttal nem az Enjoi, vagy az Adidas, hanem a Jenkem premierezte a mindig kifogástalan stílusban deszkázó Nestor vadiúj részét.

Imádjuk Pekka Lovas filmjeit, hiszen nem csak kiváló esztétikával és nagyszerű kameraérzékkel rendelkezeik, de azt is páratlanul jól szűri ki, hogy kivel érdemes együtt dolgozni. Legújabb filmjében Heitor Da Silva, Hermann Stene és Magnus Brodewick érdemelte ki a főszerepet, de mellettük rengeteg tehetséges oslói arc is feltűnik a Skamnice-ben!

A temérdek európai tehetség után ezúttal Észak-Amerikából, azon belül is Kanadából hozott nekünk egy szupertehetséges arcot a FreeSkateMag. Ismerjétek meg a vancouver-i Ryan Siemenst!

Jöjjön az innsbrucki Landhausplatz, ahogy még sosem láttátok! Az Alpok lábánál fekvő osztrák nagyváros gördeszkás szemmel megkomponált főtere egy kisebb csodának számít. Ehhez a csodához készült Theo Acworth audivizuális ódája, melyben a helyi srácok Mozartra deszkázva tisztelegnek a hely szellemisége előtt!

Zárásként jöjjön egy lengyel szuperprodukció a FreeSkateMag jóvoltából. A Grey Area: I Only Have Eyes For You című filmet Kuba Kaczmarczyk jegyzi és olyan arcok szerepelnek benne, mint Tom Remillard, Michal Juras, Jan Henrik Kongstein, vagy Eniz Fazliov.