Medium Mondays – 20/01/13

Real Skateboards – Ishod Wair & Kyle Walker’s “BE FREE” Video

A rövid téliszünet után szépen kezd újra beindulni a gördeszkás kontentáradat, benne rögtön két SOTY-val egy videóban. Kyle Walker iszonyú sebességgel pakolja a trükköket, Ishod meg még mindig egy élő legenda, aki karrierje egyik legjobb részét deszkázta össze.


Bronze 56k – ***2020***

A legfrissebb Bronze szállítmányunkkal együtt érkezett ez a friss promó videó is, a megszokott arcokkal egyenesen New York utcáiról. Josh Wilson hatalmasat megy a végén!


3three3

Logan Lara mellett Sean Dahlberg filmezte a második Call Me 917 videót, akitől most egy hosszabb montázsban láthatjuk a projektből kimaradt felvételeket.


Palace – Lock the car, Brady

A Palace team egy része, pontosabban Heitor Da Silva Lucien Clarke, Rory Milanes, Danny Brady, Chewy Cannon és Kyle Wilson LA-ben krúzolt. Heitor miatt kötelező megnézni!


Somos Juntos

Egy kisebb francia crew, köztük az egyik legizgalmasabb feltörekvő arc Victor Campillo, Palma de Mallorca fele menekült a téli hideg hónapok elől ahonnan a fenti videóval tértek vissza.


Welcome – Nora Vasconcellos Seance Part B-Sides

Még valamikor nyár elején jelent meg a Welcome második full videója, a Seance, amihez most kezdtek felkerülni a kimaradt jelenetek a Thrasher oldalára.


Gustav Tønnesen Instagram Remix

Végül pedig jöjjön egy összeállítás azokból a felfoghatatlan trükkökből, amiket a norvég mágus, Gustav Tønnesen csak úgy feldobál az instagramjára.