Medium Mondays – 20/01/27

Mario Fortea – Lomo Con Greso

A SkateMental-os Giorgi és Wieger két hetet töltöttek Madridban az újdonsült pro csapattársukkal, Adrian Del Campoval és a szintén helyi Andrew Verdevel. A városból nem sokat láttak, hiszen szinte csak a Congreso spot padkáit koptatták a Sucubo videót jegyző Mario Fortével a kamera túloldalán, aminek ez a brutális klip lett az eredménye.


HUF Welcomes Nick Matthews To The Team

Ha a Pavements része után még nem jegyeztétek meg a nevét, akkor ezután biztos emlékezni fogtok erre a tagra, akit az ismét ruhamárkaként üzemelő HUF köszöntött a csapatában.


Butter – For The City

Az egyik kedvenc filmesünk, Zach Chamberlin az FTC x Butter Goods kollabó apropóján rakott össze egy rövid videót a Magenta pro Ben Gore, Ryan Barlow és Roger Krebs főszereplésével.


Marcus Shaw – Norway To The Bay

Egy klasszikus Gang Starr szám, ikonikus spotok San Francisco és környékéről és jópár technikásabb trükk egy feltörekvő norvég arc, Marcus Shaw friss Thunder részében.


Elliot Sloan Birdhouse Part

Az megvan, hogy a ‘90-es években annyira kiégett mindenki a vert nagyfélcsöves videórészektől, hogy a folyamatos átpörgetésük után a távkapcsolók előretekerő gombját egyenesen “vert button”-nak becézték. Manapság már más a helyzet, ritkák de annál lenyűgözőbbek a vert részek, mint ez a Birdhouse-os Elliot Sloantól is!


Alex Sorgente – RAW AMs Part

https://youtu.be/fPRa6-YujVU

Maradunk az ívezős vonalon Alex Sorgente Independent-nek készült videójával, akinek a hatalmas ender trükk mellett néhány pakolgatós, technikásabb kombót is sikerült összefilmeznie.


Heroin Skateboards – Earth Goblin

Itt a legújabb Heroin Skateboards full videó a teljes csapattal, meg egy újabb résszel az utánozhatatlan forma Gou Miyagi-tól.


Out There: Eli Reed

Zárásul pedig jöjjön Eli Reed, akit a Thrasher kísért el Jamaikába deszkázni, táncolgatni, meg hogy kicsit jobban elmélyülhessen a lokál dancehall szcénában