Medium Mondays 20/02/03

A kiváló európai egyéni részekről szólt az elmúlt hét. Ezek közül a legkiemelkedőbben szerintünk a London-Párizs vonalon mozgó Mika Germondé sikerült, aki a Rave Skateboards legújabb videójában remekel.

PJ Ladd Really Sorry-s silence is golden pillanatait idézi a londoni Dougie George, aki a Grey magazinnak dobott össze egy nyers, de annál ütősebb partot.

Aztán itt van nekünk a no comply/wallie király malmöi Samuel Norgren, aki a Budapestet is megjárt Poetic Collective legújabb videójában vállalt főszerepet.

Új CTAS Pro-k jelentek meg a CONS kínálatában, amit egy végletekig hangulatos összeállításban mutat be Sean Pablo, Louie Lopez, Sage Elsesser + a haverok.

Portugália lett a tengerentúli nagy cégek legfelkapottabb gördeszkás célpontja. Legalábbis rövid időn belül a New Balance és az Enjoi is luzitániában járt, ahol Lisszabon, Porto és Almada városokat gördeszkázták be.

Időutazásra invitálunk benneteket Beagle jóvoltából, aki 2005-ből ásott elő olyan VX felvételeket, melyeken Chad Muska és Erik Ellington egy Beverly Hills High Schoolban átdeszkázott délutánját követte végig.

A Levi’s gördeszkás divíziójáról már régen lehetett hallani, most azonban folytatják útjukat a gördeszkás szempontból kevésbé ismert országok/városok bemutatásában. A célpont ezúttal Grúzia (vagy politikailag korrekt nevén Georgia) és az ország fővárosa Tbiliszi.