Medium Mondays – 20/02/10

adidas Skateboarding Russia – Daleko

A legfrissebb Free magazinban már elcsíphettétek az orosz adidas csapat Vagyivosztok tripjéről szóló cikket, amihez most megjelent a kísérő videóanyag is. Meredek spotok és néhány meglepetés trükk a szovjet San Franciscoból!


Hyun Kummer – Versace Plug

Hyun Kummer, vagy @versace_plug ahogy a legtöbben ismerik, a trapzenés instagram editek meg a manapság egyre vadabb drága ruhákban deszkázós trend egyik úttörője. Szerencsére a marketing mögött komoly tehetség lapul, mert a berlini tag egy elég durva részt deszkázott össze a Thrashernek.


Sour – Sour Files 16

Befejeződött a Sour Files sorozat, ami a 2019-es Transworld “Video of the Year” díjat is bezsebelő Sour Solution II videót boncolgatta heti rendszerességgel. Reméljük ez azt jelenti, hogy közeleg a srácok következő projektje!


Alex Amor – Transfers part

Jött egy videopart Alex Amor-tól is Barcelona és Kína legjobb márványalkotásaival, meg a Marble videókat jegyző Marcos Lozano-val a lencse másik oldalán.


Nyle Lovett – Mirror part

Eddig még mi sem hallottunk Nyle Lovett-ről, kicsit szkeptikusan is kattintottunk a 9 perces videóra, de a végtelen laza sorcik és a Brad Cromer-re emlékeztető könnyed stílus azonnal levett a lábunkról.


5Boro – Apt. 5B

A Jenkem-nek köszönhetően kaptunk egy montázst a 5Boro csapattól, a Bronze videókból ismerős Jordan Trahan-nel a főszerepben, akinek úgy tűnik ez az utolsó megjelenése a márka színeiben, hiszen a pletykák szerint hamarosan inkább Chocolate lapjait fogja koptatni.


Rough Cut: Chico Brenes’ “7×7” Part

Ha már szóba jött a Chocolate, nem hagyhatjuk ki a márka egyik legelső csapattagjának, Chico Brenes-nek a héten megjelent rough cut videóját sem, a 44 éves(!) arc tavalyi videórészének kimaradt trükkjeivel.


STILL WATCHIN: Ronnie Sanoval in Ecuador

Egy kis extra motivációnak erre a hétre jöjjön egy anekdota Ronnie Sandoval-tól arról, hogyan is vállalt rá erre a hihetetlen para gap to nosebluntra az öreg Jake Phelps miatt. Still watchin’!


Learning to Skateboard in a Warzone (If You’re a Girl)

Végezetül pedig hatalmas gratuláció a Skateistan közreműködésével készült, Afganisztánban deszkázni tanuló lányokat bemutató Learning to Skateboard in a Warzone (If You’re a Girl)-nek, amit a Legjobb dokumentum-rövidfilm kategóriában jutalmaztak Oscar-díjjal!