Medium Mondays – 20/02/17

adidas Skateboarding – SHIN

https://youtu.be/G_-KPFsYMX4

Pontus Alv japán felfedezettjét elég sok projektben láthattuk már egy-két perc erejéig, de az első saját videopart-jára egészen mostanáig kellett várnunk. Látszik a szörfös flow, minden sorci tökéletes és a leglehetetlenebb utcai íveken is hatalmasat megy. Reméljük elég felvétele maradt még az egyre inkább közelgő Polar videóra is!


Quasi Skateboards – BOB

A budapesti látogatása óta vártuk már a bejelentést és most végre hivatalos lett: Bobby De Keyzer a Quasi legújabb proja! A közeleményt egy VX-es rész is követte, amit nagyrészt Bobby szülővárosában, Torontoban filmeztek.


Nike SB – Shane O’Neill The Extra Bit

Shane O’Neill nem csak amiatt lenyűgöző, mert minden egyes videórészében feljebb emeli a lécet, hanem mert képes a lehető legnyakatekertebb trükköket is olyan szépen, olyan könnyedséggel beadni, hogy egyáltalán ne tűnjenek túltolt, erőltetett technikázásnak!


Max Palmer – Year Of The Rat part

https://youtu.be/WeIphb4ZIVc

A Quartersnacks fogalmazta meg legjobban: “Max Palmer does not skate spots, he skates things.” Jött egy új rész napjaink egyik legizgalmasabb deszkásától, akit egyszerűen ha akarnánk se tudnánk senkihez sem hasonlítani.


Cabrio Enterprise

13 perc streetelés Hágából csupa kimondhatatlan nevű holland tagtól, akiket eddig nem vágtunk, de ezután a videó után azonnal be kellett hogy kövessünk. Jip Koorevaar-ra érdemes lesz odafigyelni!


Vans – Rowan Pro

https://youtu.be/pBCn4u2hSdk

Alig pár hónapja csak, hogy egy brutál résszel jelentkezett a Baker 4-ban, de a máris itt van 2 perc vadiúj felvétel Rowan Zorilla-tól, amivel a frissen megjelent Vans pro modelljét köszöntötték.


Grey – Louie Lopez in NYC

Louie az egyik kedvenc FA-s arcunk, aki egy hétvégét töltött NYC-ben a Grey társaságában a Cons új skateparkja okán. A deszkázás mellett szóba jött pár keményebb téma is, mint például a csapattársa, Ben Raemers elvesztése.


Mission Statement ep. 17: William Strobeck

Zárásul pedig egy kis extra nézni/hallgatnivalónak jöjjön William Strobeck, a Supreme elsőszámú filmesének interjúja a havonta jelentkező Mission Statement podcast jóvoltából.