Medium Mondays – 20/03/09

Spitfire – Arson Department 5

A Spitfire megint megvillantotta az európai alakulatát! A legfrissebb Arson Department epizódban Jacopo Carozzi, Harry Lintell, Ville Wester és Hugo Boserup osztják szét Szicília utcáit! Továbbra sem értjük Ville Wester miért nem pro még a Polar-nál?!


Stüssy – How Original

Nem is olyan rég, hogy újraindították a Stüssy deszkás programját, de a rövidke idő alatt elég erős csapatot sikerült összeválogatniuk. A legenda státuszú Lance Mountain-től, a karrierje csúcsán lévő, és ezt a projektet is néhány elképesztő felvétellel záró Cyrus Bennett-en át a Hockey am Diego Todd-ig mindenki odatette magát a márka első hosszabb videójáért.


FLYTECC

Úgy látszik a trap editek egyik keresztapja, Hyun Kummer, más néven @versace_plug nagyobbat húzott, mint gondoltuk. Ahogy elnéztük, a pár hete Thrasher-nél megjelent része csak egy kis extra volt a fenti Flytecc márkáját népszerűsítő brutális promó videó kimaradt trükkjeiből!


Rave Skateboards – Family & Friends

A Free Skate Mag jóvoltából láthattuk a Rave Skateboards első full videóját, ami a kreatív deszkázást kedvelőknek biztosan telitalálat lesz. A főszerepben Fred “@yeahleyeah” Plocque Santos, Ben Powell, Edouard Depaz, François Tizon, Léo Cholet, Mika Germond, Olivier Durou és PJ Chapuis.


Nassim Lachhab – Khouya

Az etnies-es csapattársát, Chris Joslin-t idéző hatalmas gap-ek és technikás sorcik egymás után pörögnek a marokkói Nassim Lachhab legújabb részében. Van egy olyan érzésünk, hogy erről a tagról sokat fogunk még hallani!


Rough Cut: Ishod Wair’s “Be Free” Part

Még véletelen sem hagyhatjuk ki Ishod Wair-t. A gördeszkázás Michael Jordan-je (ezt nem mi találtuk ki, de nehezebb lenne pontosabb hasonlatot kiszúrni) 23 percnyi nyersanyagot dobott a Thrasher-nek a legutóbbi Real promóból.


Thunder X Welcome Madrid

A Deluxe disztribúció (Spitfire, Thunder, Real, Anti Hero, stb.) példamutatóan igyekszik segíteni a minden gördeszkás közösség alappilléreként szolgáló skateshopokat. Most épp a madridi Welcome Skateshop-ra került sor, akik ezt az ütős kis edit-et alig 4 nap alatt filmezték össze!


Nike SB – Leo Baker Orange Label

A Nike Orange Label programja keretében minden hónapban a márka egy-egy pro ridere készít egy saját kollekciót. Ezúttal a korábban Lacey Baker-ként ismert Leo Baker került sorra, aki egy kis New York-i krúzolással mutatta be a saját kreálmányait.


King Of Macba 2020

Zárásul pedig itt az egyik legizgalmasabb versenysorozat, a King Of Macba aktuális fordulója, amiben az egyik nagy kedvencünk, Gustav Tønnesen Adrian Parmisano-val küzd meg a királyi címért a barcelonai márványon.