Medium Mondays 20/03/16

A turnéfilmeket leszámítva szinte egy év telt el azóta, hogy a Rios Crew nagyobb hangvételű filmmel jelentkezett volna. A Toló 2 azonban már a nyakunkon van, melyből elég erős kedvcsináló gyanánt a Quartersnacks jóvoltából már nézhető Turcsik Viktor része, aki egy elég next level partot rakott össze. Dobjatok el mindent és nézzétek meg azonnal ahogy Törek kicsinálja Butapest utcáit!

Nagyszerű feltörekvő arcokról posztolt egy-egy saját partot a Transworld. Az amerikai Christian Dufrene stabil stilóval, hatalmas poppal és az ehhez passzoló melankólikus zenével alkotott emlékezeteset. A másik arc a brazil Bruno Nones, aki tökéletesen hozza a Rodrigo TX és Tiago Lemos által megalapozott flowt.

Európában járt a Sabotage brigád, ami az elmúlt hetekben szerencsétlenül járt Milánót hódította meg Brian Panebianco vezetésével. A srácok most összedobták a felhalmozott felvételeket, így kívánva minden jót a nehéz helyzetben lévő észak-olasz városnak.

Őrült és rendkívül tömény videóval helyezte el magát a nemzetközi gördeszkás térképen az orosz Oktyabr skateshop. Sok-sok márvány és sok-sok gnarly trükk látható az alábbi 20 perces összeállításban!Végre megkapta a kellő figyelmet Virginia legismertebb brigádja, a Bustcrew. A nehezen deszkázható, barátságtalan szpotokra szakosodott társaság a Venture-rel állt össze egy videós projekt erejéig.

https://www.youtube.com/watch?v=ToB-C1LAnkQ

Ezen a héten sem maradtunk Free Skate Mag-os anyag nélkül! A City Circle címmel futó összeállításban olyan arcok tűnnek fel, mint Mike Arnold, Gustav Tonnesen, Magnus Bordewick és Dennis Durrant.

Időutazásra felkészülni, megjelent egy újabb adag Beagle videótékájából! A sok-sok hijinxet tartalmzó, közel félórás összeállítás egy már-már elfeledett korszakba kalauzol minket. A Beagle Tapes 11. epizódjának főszereplője Erik Ellington és a Hollywood High!