Medium Mondays – 20/03/23

Magenta Welcomes Shogo Zama

Worldwide Connections! Nem ez az első, hogy japán deszkások tűnnek fel a Magenta színeiben, Shogo Zama viszont tényleg halál pontosan illik a csapatba. Végtelen flow Tokyon át Párizsig, pár vendégtrükkel a két főnök, Vivien Feil és Soy Panday-től is.


Primitive Skateboards – Rome

Újabb híradás az elképesztően produktív Primitive csapattól, benne egy floridai kiruccanással Miles Silvas és Robert Neal-lel, és egy teljes résszel a szlovák tech-király Roman Lisivka-tól.


Val Bauer – Ollies

Csalós a cím, nem egy csak és kizárólag ollie-kból álló videórészről van szó, de Guillaume Perimony legújabb agymenése, Val Bauer-rel a főszerepben így is hatalmasat megy!


Justin Albert – Flora Episode 1

Justin Albert a San Francisco és környéki “Bay Area” egyik feltörekvő filmese, aki most saját sorozatának első epizódjával jelentkezett a Thrasher-en. A lencse másik oldalán néhány frissebb helyi arc, mint John Dilo, Lil Dre, vagy Jonathan Perez.


Frog Skateboards – Jesse Alba Killer Skaters 2

A Frog gondozásában megjelent Killer Skaters 2-ból már hoztunk pár videórészt, így Jesse Alba-ét sem hagyhattuk ki. Nagy kedvencünk a tag, akinek a deszkázása még ezekben a borongós időkben is mosolyt csal az arcunkra.


BTL X Spitfire

A gördeszkás iparban mindig legnagyobb példaképként eljáró Deluxe disztribúció szinte minden héten előrukkol valamilyen skateshop kollabbal, hogy a helyi közösségeket támogassa. Most a torontoi Blue Tile Lounge volt a soros, akik egy elég erős videóval támogatták meg a Spitfire kerekeik megjelenését.


Bobaj – Don’t Be A Pusillanimous

A svájci Shqipron Bobaj és társai célba vették az ország lehető összes ívelt felületét, a szobortalapzatoktól a backyard poolokig mindent, aminek ez a 16 perces montázs lett az eredménye Jordan Thackery hihetetlen sorcijával a végén!