Medium Mondays 20/03/30

Ahogy azt korábban ígérték, vasárnap befutott a Rios srácok legújabb filmje, Toló 2 címmel. Húsz percnyi nyers deszkázás Budapest utcáiról!

Jarne Verbruggen sztorija nem számít különösebben szokatlannak a profi gördeszkázás világában. Adott egy elképesztően tehetséges arc, aki többé kevésbé a hírnév hatására zátonyra futtatja a karrierjét – ez sajnos ahogy említettük nem ritkaság, viszont ahogy talpra állt és ismét az élők közé verekedte magát a pokol legmélyebb bugyraiból, az viszont páratlan! Ennek a küzdelemnek a legfrissebb eredménye az alábbi videó, ami Jarne második része a Free Skate Magos vallomása óta. Úgy tűnik tényleg a gyógyulás útjára lépett, aminek mi csak örülni tudunk! Big up Jarne!

Tiago hazatért egy kis időre és ha már otthon volt össze is deszkázott egy videót a legújabb Primitive-kollekciójához.

Trevor McClung a Los Angeles-i Artform legújabb gördeszkása. A csatlakozást egy összeállítással ünnepelték meg a felek, melyben Jack Curtin és Matt Miller is feltűnik néhány trükk erejéig.

Athénban járt az Independent európai szekciója, ahonnan az alábbi videóval tértek vissza. Figyelem, új Eniz Fazliov footy alert!

Az elmúlt hetekben már beszámoltunk egy-egy részről, de most teljes egészében felkerült az ausztrál Pass-Port legújabb nagyfilmje, a Kitsch!

Ezúttal sem maradunk exkluzív Free Skate magazinos kontent nélkül. Ezúttal Barcelonába kalauzolnak el bennünket, ahol a Macba ismert arcai – Pedro Attenborough, Brayan Albarenga, Mikel Vidal, Arnau Truque, Thomas Codina, Samuel Parrado, Pierre Leze és Pako Pion lát minket vendégül.