Medium Mondays 20/04/13

Váratlanul erős volt az elmúlt hét is, ami főként az egyéni részek tekintetében maradt emlékezetes. Gnarly és tech vonalon is nagyot alkottak a srácok, akik közül Chase Webb legújabb Pizza része volt az egyik legkiemelkedőbb!

Chase mellett nagyot ment a Birdhouse-os Clive Dixon is, aki Creep partjában végre megmutatja azt a híres nevezetes Staples Center nosebluntját is. Para!

A héten Evan Smith is életjelet adott magáról, aki Antihero-s Grimple Stix-es karrierjének első fullpartját prezentálta – egy elképesztően ütős last trickkel!

https://www.youtube.com/watch?v=vaEGpgeUO8U

Hosszas csend után jelentkezett új résszel a 2000-es évek végének egyik legfontosabb atlantai deszkása, Justin Brock, aki a Stratosphere skateshop új videójában mutatja meg, hogy még mindig releváns a gördeszkázása!

A Free Skate Mag ezen a héten Lipcse és a német gördeszkás szcéna egyik leginkább alulértékelt gördeszkását, az elképesztően technikás Christopher Schübel új részét mutatta be. 90-es 2000-es évekbeli tech deszkázás egy kis modern csavarral – Praha, BCN és Berlin a középpontban!

A brazil favelák gettóiból egészen az USA nyugati partjáig verekedte magát Anderson Pereire, aki a gengszteréletet hátrahagyva próbálja megvetni a lábát a profi gördeszkázás világában. Ebben a Jenkem, az Adidas, valamint a Fucking Awesome is a segítségére van, így sikerült összedeszkáznia többek között a legendás EMB és Pier7 spotokon az alábbi, 90-es éveket idéző partot.

A Jacky crew Lucas Puighoz látogatott Biarritzba, ahol az alábbi anyagot sikerült összedeszkázniuk.

Turnén volt a Quasi csapat is, méghozzá Dallasban, ahol többek között Bobby Dekeyzer, Gilbert Crockett és Jake Johnson képviselték a márkát.