Medium Mondays – 20/04/20

Plazacation – Pulaski

Manapság egyre kevesebb az olyan nyitott utcai spot, amit igazán magukénak érezhetnek a deszkások. Eltűnt a Love Park, de nem is kell ennyire messzire mennünk, elég a régi Erzsire, a tatabányai “Lenin” térre, vagy a székesfehérvári “Szikviz”-re gondolni. Az ilyen terek lokáljának lenni többet jelent annál, hogy ott deszkázol, mert kötődik hozzá egy társaság és garantált, hogy kábé a fél életed ott éled. Az ehhez hasonló helyeket dokumentálja a Thrasher Plazacation sorozata, akik most a washingtoni “Pulaski”-n jártak. Ahogy a házigazda Darren Harper is elmondta, ha neked is van egy ilyen spotod vigyázz rá, mert bármikor vége lehet! Ja, maga a videó meg minimum Tiago Lemos miatt kötelező nézés!


Simon Källkvist – Obsan

Ha már lokál placcoknál tartunk, jöjjön egy videopart egyenesen Stockholm Observatorielunden, másnéven “Obsan” spotjáról, ahol a Poetic Collective videókból már ismerős Simon Källkvist deszkázott össze magának egy részt bővítve a “one spot part”-ok listáját. Ami még az Obsan-t illeti, ezt a clipet mindenkinek látnia kell.


Andrew Wilson – Scrap Video

Andrew Wilson összeszedte a videókat a telefonjáról és vágott belőle egy hosszabb montázst, amiben olyan arcokat láthatunk, mint a legújabb Polar pro Shin Sanbongi, Hjalte Halberg, Ben Kadow, Alex Olson és a teljes 917 csapat, Bobby Worrest, Bobby DeKeyzer, vagy épp Lil Wayne!


Ryan Lay in Palestine

Ryan Lay azon túl, hogy egy nagyszerű gördeszkás, igyekszik egy csomó a világot pozitívabb irányba lendítő kezdeményezést támogatni: a Skate After School ifjúsági program egyik alapítója és a SkatePal non-profit szervezet nagykövete. Az utóbbi a gördeszkázás útján szeretné segíti a palesztin gyerekeket, és Ryan ezt promótálva deszkázta be együtt a helyiekkel Ciszjordánia eddig nagyrészt érintetlen spotjait.


Volcom – Born To Blew

Ezúttal a Volcom amerikai és euro pro csapata Németországra sújtott le, jópár nagyvárost érintve Berlintől egészen Stuttgartig. Ahogy látszik, ezerrel csúsztak a Berliner Kindlek , Jorge Simoes három sorcival elpusztította a Bänke-t, de a többiek is komoly adag felvétellel térhettek haza.


Eniz Fazliov and Dallas Rockvam in SLP’s ‘Hannu’

Rendszeresen áradozunk a Mondaysben a finn deszkás szcénáról, különösen Eniz Fazilovról, aki évente minimum 3-4 top kaliberű videórésszel jelentkezik. Ez sem kivétel, de az egész SLP crew hatalmasat ment, úgyhogy Simo Mäkelä részét se hagyjátok ki!


PRE-ROLL

A Quartersnacks-nek köszönhetően csíptük el ezt az editet, amit Los Angelesben pont a Kobe halála körüli időszakban, New Yorkban meg a karantén kezdete előtt filmeztek. Ennek ellenére patent videót raktak össze srácok, amit nem hagyhattunk ki az összesítőnkből.


Pop Trading Co – NOAH + LOGAN

Mi se gondoltuk volna, hogy a manapság pufimellényes kisvállalkozók által közkedvelt márka, a Camper cipőit is egy gördeszkás tervezi, de ennek tudatában már nem olyan meglepő a kollab a Pop Trading Co.-val. Az együttműködést kiséri a fenti videó Amszterdam legújabb generációjával, Noah Bunink és Logan da Silva Ortiz személyében.


Giddy #11 – The Long One

Folytatódik Romain Batard Giddy sorozata, most egy különösen hosszú majdnem 20 perces kiadással, benne a szokásos delikvensekkel, mint például Val Bauer, Joseph Biais, Lilian Fev, Marca Barbier, vagy Remy Taveira.


Hélas – Fellas: A Capella BCN

A Héles Fellas című kétlemezes produkciója egyértelműen a tavalyi év egyik legjobb videója. Különböző oldalakon már elcsíphettük részletekre bontva az egészet, és most annak rendje és módja szerint jönnek a “rough cut”-ok is, amiből az első legalább annyira hangulatosra sikerült.


Nike SB – Miami Women’s Trip

A Nike SB női csapatától jött egy rövidke, de ütős kis videó amiben Sarah Meurle, Cata Diaz, Victoria Ruesga, Savannah Headden, és Gabi Mazetto utazását dokumentálták Floridában, Tampa és Miami között.


Andrew Allen

Andrew Allen már jóideje a Vans-nél hajt, amit most egy saját modellel honoráltak a cégnél. Végtelenül produktív a forma, így alig pár hónappal legutóbbi része után a kötelező reklám mellé egy percnyi friss felvételt is kaptunk.


Slides & Grinds

Újab hét, újabb fasza Slides & Grinds párosítás! Mint mindig, egészen elképesztő milyen trükköket pakolnak elsőre! Csak a meccs utáni YouTube keresgéléskor esett le, hogy Lucas Rabelo az a tag aki alley-oop frontside 270 lipslideot csúszott a részében.