Medium Mondays 20/04/27

Az elmúlt hét sokaknak a 420 jegyében telt, az ünnep fő arca szokás szerint Wes Kremer volt, aki egy vadonatúj teljes résszel ajándékozott meg minket.

Erőset alkotott a témában a Bronze is, ami PTSD címmel mutatta be legújabb összeállítását. A koncepció a kezdetekhez képest már egy picit más, de még mindig nagyon üdítő a srácokból áradó kreatív energia.

https://www.youtube.com/watch?v=MubVsQ3FGhU

Nagyon aktívak mostanában a McClung tesók, legalábbis egy részük. Most épp Trent van akcióban, aki nemrégiben igazolt a Primitive-hez, máris összedobott nekik egy elég ütős részt.

Az elmúlt évtized óriási hatással volt a gördeszkázás népszerűségére, melynek köszönhetően rengeteg csodabogár szabadult rá a szcénára. Ilyen Dakota Hunt is, aki egyszerre gnarly, kreatív és jó értelembe véve kretén is. Life Dance videója is ebben a szellemiségben született és kár lenne kihagyni!

Újabb Hélas kimaradt jelenetek láttak napvilágot. Barcelona után Párizs következik, ahol rengeteg tech trükköt és egy óriási harcot a Le Dome-on örökítettek meg a srácok.

Valahonnan mindig előkerül egy újabb brazil szupertehetség. Először Bob Burnquist, majd Rodrigo TX, aztán Felipe Gustavo és Luan Oliveira, legutóbb Tiago Lemos, most pedig Giovanni Vianna. Utóbbi ugyan évek óta hasít a Tampa AM versenyeken, idén azonban bekerült a Thrasher legígéretesebb amatőröket tömörítő Am Scramble videójába is. Az említett videót már bemutattuk nektek, most jöjjenek a nyers jelenetek.

Volt a héten egy új New Balance videó is, amiben Jordan Taylor mellett két már-már feledésbe merült arc, Tom Karangelov és Davis Torgerson látható a főszerepben.

A heti Free Skate Mag-os adagunk ezúttal Horizons Bleus címmel érkezett meg Oskival és Julian Kimurával a főszerepben.