Medium Mondays – 20/05/04

Thrasher – SOTY Trip 2019 “Up in Smoookes”

A SOTY cím mellé az elismerésen, a trófeán és a Thrasher címlapon túl diadalmenetként jár egy utazás is a haverokkal, aminek célpontjául Ausztráliát szemelte ki a tavalyi győztes, Milton “Smoookes” Martinez. A helyi Pass~Port am Jack O’Grady-vel kiegészülve, akinek csak az itteni trükkjei miatt minimum járna a pro státusz, elég kemény társaság állt össze tovább erősítve még két korábbi Skater of the Year-rel, Wes Kremer és Grant Taylor személyében!


Creature – Euro Bonanza Milton Martinez Outtakes

Ha már Milton Martinez, a budapesti felvételek miatt semmiképp sem hagyhattuk ki ezt a Creature rough cut-ot, amiben szétosztja a régi Erzsi pályát, egy HÉV szerelvényt és a túlbuzgó szekusok ellenére a Fővámot is.


Pocket: UAE

Dubai ugyan egy csomó pénzt ölt a hely népszerűsítésére a gördeszkások körében Ty Evans Flat Earth filmjével, de mégis valahogy ritkán látjuk videókban. A Pocket megtörte a jeget és a mostanában elképesztő mennyiségű felvétellel előrukkoló Hyun “@versace_plug” Kummer-rel, meg néhány másik német arccal körbedeszkázták a várost.


Mosaic – Basque Vacations

A 90′-2000′-es években pláne, de a mai napig világszínvonalon deszkázó spanyol tech-legenda, Javier Sarmiento kalauzolta a Mosaic csapatot baszk szülőföldjén. A tripen ott volt a brutál pop-járól híres Fran Molina és az egyik legizgalmasabb fiatal spanyol arc, Brayan Albarenga is.


Mob Grip – Carlos Ribeiro Taking Advantage Of An Empty LA

Eddig nem sok videót láttunk a Mob Grip-től, de ilyen csapattal ideje volt belekezdeniük. Erős kezdés a fenti szett Carlos Ribeiro-tól, aki Los Angeles elnéptelenedett utcáin egy nap alatt deszkázta össze ezt az egészet, az egyik legszepp frontside flip-et elkövetve 03:09-nél, amit valaha láttunk.


Globe – The Last Time We Went Outside

A Globe csapat utolsó tripje a karantén előtt, amiben Sammy Montano, Mark Appleyard és Aaron Kim látogattak el a márka melbourni főhadiszállására. Appleyard deszkázását ennyi év után sem lehet megúnni!


Horizons Bleus

Egy gyors montázs Párizs feltörekvő generációjáról, akiket egyből fel is karolt a Nike SB, plusz néhány ismertebb delikvensről, mint például Oski, Julian Kimura, meg Auguste Bouznade.


RVCA – Mexico City

A divatvilágban szupersztár Evan Mock a hírnév ellenére is hű maradt a deszkás gyökereihez és úgy látszik ha hívják azonnal csatlakozik egy RVCA triphez, főleg olyan társakkal, mint Kevin “Spanky” Long, vagy Curren Caples.


Cory Kennedy – SK8RATS Pump On This Part

Felkerült a netre Cory Kennedy utolsó teljes része is, amiben leginkább hazai terepen nyomult nem kívélve sem korlátokat, sem farönköket.


Brad Cromer – VX1000 Raw Files

A végtelenül produktív és annál inkább alulértékelt Brad Cromer anno dupla videórésznyi anyagot deszkázott össze Chris Thiessen Outliers filmjéhez, de úgy néz ki még azokon túl is maradtak felhasználatlan klipek!


Primitive – ENCORE: Behind the Missions ep.1

A Primitive szupercsapata tavaly több hosszabb videóanyaggal jelentkezett, és ahogy az mostanában menő, fél évvel a legutóbbi projektjük után elkezdték a “rough cut”-okat is eregetni.


Rough Cut: Dakota Servold’s “Green” Part

Dakota Servold komolyan odatette magát az Emerica történetének, Andrew Reynolds távozásával megkezdett, legújabb fejezetét beharangozó Green videóért.


Hélas: Fellas A Capella NYC

Itt egy újabb adag nyers felvétel a legutóbbi Hélas videóból! A mostani állomás New York, benne többek közt Thierry Gormit, Danny Hamaguchi, Marek Zaprazny és Flo Mirtain.


Bones Wheels – Ben Hatchell

Ben Hatchell a Powell Fun videórészével robbant be a köztudatba, amiben egyszerre csúszott óriás törtkorlátokat és adott blunt flip fakie-ket falmeredek íveken. Azóta egy kicsit eltűnt, de a Bones-nak hála újra hallhattunk felőle.


Adidas – Introducing Copa Nationale by Mike Arnold

Általában kihagyjuk az ehhez hasonló rövidebb reklámokat de az Atlantic Drift-es Mike Arnold cipőjének Jacob Harris által gyártott promója annyira szépen sikerült, a benne szereplő egyetlen trükkről nem is beszélve, hogy nem hagyhatjuk ki.


Slides&Grinds

A brazilok két igazi nagyágyúja csapott össze a Slides&Grinds legújabb menetében, megint csak hihetetlen kombókkal.


James Cruickshank – AFTERBANG

Zárásul jöjjön egy régebbi független videó, amit a héten láthattunk először teljes egészében. A filmes James Cruickshank, aki mostanában leginkább a Converse csapattal gurul, a deszkások között pedig ott van a Polar-os Aaron Herrington, Dom Henry, és Matlok Bennett-Jones is.