Medium Mondays 20/05/11

Reklámmal kezdődik a Medium videóhíradó, hiszen ezzel a címmel jelent meg az Alap Deszkák legújabb videója, amit ezúttal a Gördeszkalapgyár Zrt. Kft. megbízásából készítettek el. Ez itt a reklám helye:


A héten kettő izgalmas egyéni részt hozott a Free Skate Mag merítése. A no.1 európai gördeszkás magazin az amerikai Jameel Douglas részével indította a hetet, aki GX1000 és Ricky Oyola vibeokkal nyűgözött le bennünket.

A másik emlékezetes anyag Kai Kishié, aki a Crupié kerekeknek hozta össze ezt a brutálisan technikás partot.

Folytatódott a Hélas film kimaradt jeleneteit feldolgozó sorozat is, melynek legújabb részében Los Angeles került terítékre.

Tavaly szeptemberben New Yorkban járt a Tony Karr vezette Doubles LTD. ahonnan az alábbi összeállítással tértek haza a nyugati partra. Nyers és karcos, pont mint a Nagy Alma!

https://www.youtube.com/watch?v=hwXQDTDkAeQ

Új retrospektív sorozat indult a TWS-en, melynek első részében Jason Hernandez invitál minket egy kis időutazásra. A híres filmes 2003-2008 között dolgozott a Transworldnek, melynek felkérésére 500 eddig még nem digitalizált kazettát nyálazott át. Íme a legjobb felvételek:

Jöjjön egy aktuális helyzetjelentés New Yorkból, az ExtraCrispyNYC jóvoltából. Az amerikai víruskrízis központjában így alkalmazkodtak a gördeszkások a helyzethez.

Shmatty Chaffin is a COVID-19 helyzetre reagált legújabb részével, de szerencsére csak címében. COVX-19 partja akkorát üt, mint a koronavírus a gazdaságon. 100% hardcore tech!

Bounce címmel befutott a legfrissebb Alltimers promó is. Figyelem, Zered Bassett footy alert!