Medium Mondays – 20/05/18

Vans Europe – Tom’s Tales

Egy hosszabb, de annál ütősebb darabbal kezdünk, méghozzá a Vans európai csapatának első videójával! Az utazásaik nélkülözhetetlen társává vált “Tom”-ra keresztelt sörhűtővel bejárták az egész kontinenst úgyhogy van egy csomó eddig még nem látott spot, Martin Cattaneo hihetetlen résszel nyit, feltűnik Axel Cruysbergs, Albert Nyberg, sőt Chris Pfanner is, hogy aztán az egészet az őrült Victor “Doobie” Pellegrin zárja.


Mason Silva is on REAL

Ahogy Evan Smith, úgy Mason Silva is a Deluxe disztribúciónál landolt az Element után. Mason a Real-nél kapott pro lapott, amit egy gyors welcome part-tal ünnepeltek. A Thrasher címlap trükkjét viszont ne keressétek benne, az várhatóan június környékén lát napvilágot egy Nike projektben.


Hopps – Into The Sun

Kevés annyira tisztán New York-i márka létezik, mint a Hopps, ami mindig hibátlanul hozza a keleti parti érzést. Néhány új taggal bővült a csapat, akiket a Static videókért felelős Josh Stewart mutat be nekünk ezzel a promóval.


Martin Strøm – LOCKDOWN

Szerencsére a norvégoknál lazább korlátozásokkal kezdődött a tavasz, így kaphattunk egy vadiúj edit-et a helyiektől, amiben feltűnik néhány ismertebb arc is, mint Kevin Bækkel, Marcus Shaw, vagy Michael Sommer.


Chase Webb – Real Street 2020

A héten jelentek meg a 2020-as XGames Real Street videóverseny produkciói. A zsűri Chase Webb fenti egypercesének itélte az aranyat, de Clive Dixon, Kevin Bækkel és Dakota Servold is nagyot ment, úgyhogy mindenképp nézzétek meg a többi indulót is!


Rune Glifberg – Phunk 45 Part

Rune Glifberg öreg róka, akit a Tony Hawk játékoktól kezdve a legnagyobb vert versenyeken át, egyszer még nálunk, a Bronzöntőben is láthattuk deszkázni. A forma ennyi év után se készül lassítani és az aktuális -45 évesen- kiadott része tényleg elképesztő lett!


Adidas Skateboarding – Jenn & Mariah

Jenn Soto és Mariah Duran saját színállást tervezhettek az Adidas Superstar-jának deszkás verziójához, ami nem kis dolog, így dukált mellé egy kis promó is. A Palace-es Heitor Da Silva társaságában nyomultak Miami és LA spotjain.


Film Trucks – AloNg The French Riviera

A megboldogult Cliché Skateboards főnöke, Jeremie Daclin által vezetett Film Trucks kezd felpörögni, úgyhogy megturnéztattá a csapatot a francia riviérán többek közt Fred Plocque Santos, Michael Kaba, és a kedvenc feltörekvő francia arcunk, Victor Campillo kiséretében.


Crupiê Wheels – Kai Kishi

Nem tartozik a legfelkapottabb kerékmárkák közé, de ennek ellenére a Crupiê Wheels brutális csapattal büszkélkedhet (elég csak a Ribeiro, Lemos, Sarmiento hármasra gondolni). A héten a japán Kai Kishi-t mutatták be, aki egyből felkerült a top switch pop shove revert-elők dicsőségfalára!


Creature – Creach-Tage!!

David Gravette, Willis Kimbel, John Gardner, Chris Russell, Kevin Baekkel, Milton Martinez és Al Partanen felvételek jöttek ebben a friss Creature montázsban. John Gardner felől reméljük még többet hallunk a jövőben!


Hélas – Fellas: a Capella London

Nem hagyhatjuk ki ezt a Hélas rough cut-ot sem, amiben New York után a Southbank-et és jópár másik londoni spotot rakott szét az esernyős márka alakulata.


Historic Tony Hawk’s Pro Skater Alumni Day

Ha már Rune miatt felemlegettük a Tony Hawk’s Pro Skater szériát akkor zárásul jöjjön egy beszámoló a napról, amikor sikerült egy közös session erejéig összehozni a széria eredeti szereplőgárdájának nagyrészét. Az a Kareem Campbell 360 flip…