Medium Mondays 20/05/25

Az elmúlt hét főként egyéni részekben és retrospektív anyagokban volt gazdag. Ezek közül is kiemelkedik a brazíliai MKD skateshop Sentimento Puro videójában nagyot menő Leo Favaro. Nagy poppos brazil tech flow Al Greennel keverve! Tökély!

Leohoz hasonlóan kedvenc dél-afrikai deszkáunk, Dlamini Dlamini része is a Free Skate Magon debütált. Kicsit lassan indul be, de végül egészen emlékezetes trükkökben végződik, de ami miatt fontos részként tekintünk rá az a pozitív hangulat, amit minden eleméből maximálisan sugároz!

Új résszel dobta fel a karanténidőszakot minden idők egyik legjobb spanyol deszkása, Javier Sarmiento is, aki néhány korábban már felhasznált felvételét turbózta fel sosem látott anyagokkal. Semmiképp se hagyjátok ki a flamenco alapokon nyugvó Jaranát!

Az amerikai felhozatalért a héten egyfelől Tyson Bowerbank a felelős, aki az Almostnak készített egy meglehetősen tech-heavy partot. De hogy ezúttal látunk e tőle street 540-et, annak járjatok ti magatok utána!

A hét másik amerikai nagyágyúja a tavaly Budapestet is megjárt Ducky Kovacs, akinek throwaway felvételeiből az anyukája vágott egy nagyszerű részt Britney Spearsre!

Második epizódjával folytatódik a Fucking Awesome gördeszkák videósorozata. Ahogy az már korábban bebizonyosodott az All The Shit Off The Internet #2 egy újabb válogatás az FA-arcok webes archívumából.

Jason Hernandez TWS-en futó visszaemlékezős sorozatának második etapjában a már visszavonult arcoké a főszerep – Daniel Shimizu, Gareth Stehr és Cairo Foster látható a kétezres éveket feldolgozó TWS Vaultban!

Az éS cipők jóvoltából felkerült a netre a Menikmati egyik bónusszekciója, amiben a prime időszaka előtti Tom Penny látható. Az összeállítás minden felvétele arany!