Medium Mondays – 20/06/01

High Boyz – Bella Terra

Laza hiphop beatek, klasszikus tech deszkázás, néhány elképesztő JP Souza sorci és egy mellmagas noseslide voltak az összetevők a hét legütősebb anyagához, ami a brazil High Boyz-tól érkezett és a kaliforniai tripjüket dokumentálta.


Métronome Remix – Roman Lisivka and Marek Kocak

Maradva a tech deszkázás vonalán európai vizekre evezünk, pontosabban a prágai Stalin plaza márványára! A tér lokáljai Métronome néven indítottak egy projektet, amit Roman Lisivka és Marek Kocak legjobb felvételeinek remixelésével avattak fel.


Altitude Sickness: Monsters in the Mountains

Nem csak a technikás street deszkázásé volt a főszerep, a Thrasher is jelentkezett egy beszámolóval, amiben Chris Gregson többek közt Lizzie Armanto, Erick Winkowski és Rune Glifberg-et kergette a kamerájával Colorado legmeredekebb betonparkjaiban.


Free Skate Mag – Alex Elfving

https://www.youtube.com/watch?v=MNUIMBwCmyM

Mi most hallunk róla igazán először, pedig a svéd Alex Elfving, Oski-hoz hasonlóan minden terepen nagyon kényelmesen mozog, legyen szó korlátokról, padkákról vagy ívekről. Érdemes lesz rá odafigyelni!


Öctagon – Mörph

A Rémy Taveira, Joseph Biais, Lillian Fev, Yeelen Moens, Quentin Boillon és Edouard Depaz alkotta Öctagon csapat tavasszal Japánban járt és az utazást a tőlük megszokott stílusban örökítették meg.


Rough Cut: Chase Webb’s Pizza Part

Ha nem lett volna elég a legutóbbi Real Street része, amivel bezsebelte az X-Games aranyat is, jöjjön egy hosszabb rough cut válogatás Chase Webb trükkjeivel a Pizza videóból.


éS – Menikmati: Marcus Shaw

https://www.youtube.com/watch?v=qdOBnX29QYo

20 éves az éS legendás filmje, a Menikmati. Az évfordulóról egy kisebb kollekció formájában emlékeztek meg, amit a márka alakulatának legújabb tagja, Marcus Shaw villantott meg Oslo utcáin.


My War: Miles Silvas

Zárásul pedig jöjjön a Thrasher nagyszerű My War sorozatának aktuális darabja, ami remek emlékeztető arra, hogy a trükkben, ami a képernyőnkön csak egy néhány másodpercig tartó képsorozat, valójában akár hónapok kemény munkája is lehet.