Medium Mondays 20/06/08

Egy elég heavy partot rakott össze Beagle Hijinx.net Youtube csatornájának Cyril Jackson. Nem csak hosszú, de tele van bangerekkel is és az egyik legfaszább 50Cent számra lett összevágva.

UK-től Brazíliáig mindent bedeszkázott Tiago Lemos, aki ezúttal a Crupié kerekeket örvendeztette meg jónéhány kiváló trükkel. Lassan igazán kijárna már neki is egy SOTY!

A heti Free Skate part bombát a hosszú ideje az Adidasnak és a Magentának hajtó Günes Özdogan dobta le. Régen hallottunk róla, így kellemes meglepetés a része.

Bármennyire is meglepő, de a Globe még mindig létezik. Olyannyira, hogy a napokban új deszkást is köszöntöttek a csapatban Aaron Kim személyében, akinek az egyébként egészen jól sikerült része a Thrashernél debütált.

Kijött a DC Bronze-zal közösen tervezett cipője, ennek örömére pedig a teljes nehéztüzérséget riadóztatták. A cipő nyolcperces debütvideójában John Shanahan, Will Marsh, Jahmir Brown, Thaynan Costa, Billy McFeely, Shaun Paul, Brandon James, Adilson Pedro és Mike Heikkila kapott főszerepet.

Egy rövid netes ismerkedés erejéig egyesült a Free Skate Mag Daniel Pannemannal és a Place magazin krújával. A nyolcperces anyagban természetesen Berlin van terítéken.

Újabb felvételek kerültek elő Jason Hernandez elfeledett videótékájából. Ezúttal Leo Romero, Peter Hewitt, Don Nguyen, Matt Mumford és John Rattray vezetik a nosztalgiavonatot.