Medium Mondays – 20/06/15

Daniel Lebron – Jarana

Megérkezett Enrique Mayor második Jarana videója, amiben Javier Sarmiento után egy újabb spanyol tech-legendáé a főszerep. Dani Lebron 40 év felett is elképesztően deszkázik, sőt annyira produktív, hogy emellett egy másik anyag is megjelent róla a héten, amit csak a spanyolországi korlátozások szerinti reggel 6 és 10 óra (!) közötti idősávban filmeztek.


Mosaic – Yo, u want a coffee?

Folytatjuk a spanyol tech vonalat, méghozzá Javier Sarmiento, Tyler Surrey, Hugo Morales és Bryan Albarenga-val az élen. A Mosaic Bearings jóvoltábol utazgattak egy kicsit, a trükköket kísérő zenét pedig nem más, mint Ray Barbee szolgáltatta!


Martin Strøm – BLOOMS

Martin Strøm editjeire sosincs panasz, az egyik kedvenc norvég kamerásunk megint egy remek kis szettet rakott össze Oslo lokáljaival. A montázsban ismét feltűnik Kevin Bækkel és Marcus Shaw is.


sml. Wheels – From Belgium with Love

Az sml. Wheels csapata pár éve járt Belgiumban, Youness Amrani-nál látogatóban, viszont a tripen készült felvételek csak most láttak napvilágot. Youness mellett Sammy Montano és Austyn Gillette is odarakta a belga spotoknak.


Illegal Civ – Verdugo

A teljesen spontán videókat és néha-néha kisebb ruhakollekciókat gyártó Illegal Civ-ből mára a nagyokkal is versenyző gördeszka márka lett, akik elég komoly csapatot építettek maguk köré. Saraceno-ra érdemes lesz odafigyelni!


The Northern Co – Alex Moran in ‘Helen’

A The Northern Co Helen című videójából láthattunk már részleteket, de talán ez a mostani a legerősebb eresztés. Végtelen sorcik és a kamera mögött egy másik nagy kedvencünk, Zach Chamberlin.


Rough Cut: Roman Lisivka’s “Rome” Part

Mégtöbb örült manualkombó a prágai Sztálin térről, pár San Francisco-i NBD és rengeteg kimaradt barcelonai footy a szlovák Roman Lisivka szekciójából a legutóbbi Primitive “Rome” promóban.


Vans – Justin Henry’s World Peace

A friss clipek mellett kicsit jobban megismerhettük a Quasi videóban debütált Justin Henry-t, akiről a napokban megjelent Vans cipője okán készítettek egy rövidebb doku-videót. World Peace!


Slides&Grinds – Luan Oliveira x Kaue Cossa

Vége a 2020-as Slides&Grinds szériának. A harmadik helyért a tavalyi győztes Kaue Cossa szállt ringbe Luan Oliveira-val, a döntőt pedig Vinicius Costa és Lucas Rabelo játszotta. Mindkét meccs brutális.


Jeff Grosso’s Loveletters to Skateboarding – Loveletter To LGBTQ+

Mi gördeszkások szeretjük hangoztatni, hogy mennyire inkluzív, sokszínű társaság vagyunk, azonban ami az elfogadást illeti még mindig bőven van mit fejlődnünk! A nemrégiben eltávozott Jeff Grosso Loveletters sorozatának kiváló utolsó epizódja az LGBTQ+ gördeszkás színtérrel foglalkozik, benne többek közt Brian Anderson, Cher Strawberry, Yann Horowitz és Elissa Steamer-rel. “Gay? Straight? Fuck it, Let’s Skate!” Kötelező nézés!