Medium Mondays 20/06/22

Wes Kremer + Brad Cromer = Will Kromer – na jó, ez így nem teljesen állja meg a helyét, az viszont igen, hogy Will hasonlóan emlékezetes részt rakott össze, mint azt korábban már megtette a két “névrokona”. Kromer a Brooklyn Projects-nek és TWS-nek dobta össze az alábbi részét, ami valami egészen sajátos elegye a régi TWS-filmeknek, a We are Bloodnak és a Mind Fieldnek.

Domino címmel új videót premierez a Thrasher magazin oldalán a DC. Az első részben a már-már Louie Barlettai magasságokban járó Thaynan Costát és az ő kreatívan gnarly trükkjeit láthatjuk.

Két év alatt készült el Dan Magee és Kevin Parrott londoni gördeszkásfilmje, melyben rengeteg ismerős név – Zach Riley, Korahn Gayle, Conor Chaleson, Harry Lintell, Jak Pietryga, Carlos Cardenosa, Manny Lopez, Sam Murgatroyd és Charlie Munro – kapott főszerepet. Az USB sticken rendelhető Cover Version című film most kapott egy kedvcsináló kivonatot, amit természetesen mint a brit gördeszkázás nagy rajongói, mi is örömmel osztunk meg veletek!

Ville Wester, Oskar Rozenberg, Axel Bergreen, Erik Pettersson, Juan Algora, Olli Lilja, Giorgi Balkhamishvili, Shajen Willems, Andrew Verde, Jacopo Carozzi és Fran Molina – ezek az arcok szerepelnek a Free Skate Mag heti videómontázsában, amit ezúttal Enrique Mayor jegyez.

https://www.youtube.com/watch?v=CaqJRkn_J6k

Tommy Sandoval a prime Zero csapat egyik legfontosabb és legutolsó bástyája. A mindig csöndes, mindig alázatos és még mindig brutál jól deszkázó T-Gunz ezúttal egy minidokumentumfilmmel jelentkezik. Az On The Other Side című kicsivel több mint negyedórás film természetesen a Zero-s és Fallen-es éveket, valamint az évek során lefektetett emberfeletti teljesítményét járja körül.

https://www.youtube.com/watch?v=8nsGQc6kih8&t=1s

Jobb később mint soha! Megérkezett Milton Martinez SOTY-t érő partjának Rough Cut kiadása közel félórányi életveszélyes stunttal!

Mindenki kedvenc switch hardflipes arca ismét visszatért a gördeszkás vérkeringésbe. Igen, Brandon Turner ismét a fedélzeten! Az egykori őstehetség a Thrasher júliusi számában tűnt fel egy mélyinterjú erejéig, melynek nyers változatát hallhatjuk a legfrissebb Basement Tapes rovatban. BT példátlan őszinteséggel beszél karrierjének csúcs- és mélypontjairól!