Medium Mondays – 20/06/29

DC – Josef Scott “Domino” Part

Elképesztő sebesség, laza stílus és még annál is lazább függők jellemzik Josef Skott Jatta deszkázását. Egy újabb remek darab a Sour videókból ismerős arctól, két őrült madridi ender trükkel.


Dylan Bruns – UBG Vol. 2

Dylan Bruns jóvoltából érkezett 10 percnyi első osztályú ausztrál deszkázás Tom Snape, Callum Paul, Max Couling, Simon Frazzetto, Hootie Andrews, Liam McCulloch, Jack Kirk és Geoff Campbell közreműködésével.


Globe – Fries Taillieu

Megébredt a Globe, mert egyre több videót kezdtek el gyártani, bár nem nehéz nekik, hiszen elég durva csapattal rendelkeznek. Most Fries Taillieu-t láthattuk, aki egy ijesztő NBD-t is dobott a Hollywood High 16 korlátjára.


Jesse Boudreau – Purple Gold Part

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy korábban is vágtuk kicsoda Jesse Boudreau, viszont az tuti, hogy mostantól odafigyelünk a nevére! Rengeteg váratlan trükk, kombó és spot.Junkyard – Konstruction

A Sweet Skateboards-hoz kötődő svéd Junkyard hosszú idő után először hallatott magáról. Jöjjön egy kis emlékeztető egyenesen Malmö és Stockholmból!


Dial Tone – Dial 215

A Theories kerékmárkájának “Philly”-ben pörgő brigádja volt a legújabb Dial Tone montázs fókuszában, de kapott egy vendégtrükköt a Polar pro Aaron Herrington is. Amúgy Josh Stewart disztribúciója most indított még egy újabb márkát, Picture Show Studios néven, az ő első promójukat se hagyjátok ki!


Pop Trading Company – 50/50

Kollabokban gazdag éve van a Pop Trading Co-nak, most éppen a Converse-szel működtek együtt. A kollaboráció gyümölcse két Jack Purcell cipő és a fenti edit Amszterdamból.


Manramp – Return of the Ramp ep. 1

Félig ember, félig rámpa, mi az? Visszatért Manramp, hogy az egyébként elérhetetlen padkákra és korlátokra segítse a haverjait, akik között feltűnt a Pizza-s Zach “Ducky” Kovacs és Chris “Cookie” Colbourn is.


Jarne Verbruggen – “Professional Life” Rough Cut

A menetrend szerint megérkezett az év egyik legjobb részéhez tartozó rough cut is, amiben kicsit többet láthatunk Jarne Verbruggen őrületéből.

Basement Tapes: Brandon Turner

Zárásul pedig valami az igazi Shorty’s fanoknak. Egy hosszabb betekintés Brandon Turner életébe és régebbi felvételeibe. Örülünk, hogy jól van és még mindig dobálja a hihetetlen switch trükkjeit!