Medium Mondays 20/07/06

A hét legjobb anyaga egyértelműen a mai napon befutó DC Domino 04, azaz Madars Apse legújabb varázslatos része. Túlcsorduló kreatívitás, korlátok közül kiszabadított gördeszkázás, ABD ender – pont, mint ahogy azt elképzelitek!

A hét másik szuper anyaga az egyik legalulértékeltebb holland rider, Rob Maatman nevéhez fűződik, akik a frissen debütáló Karaoke hardware-nek deszkázott össze egy kiváló részt. Az egyébként az Emerica alomban nevelkedett Maatman deszkázása egyszerre kreatív, letisztult és gnarly!

Különleges részt hozott össze Mike Mag, akinek legújabb részében végignézhetjük, ahogy Los Angelesből indulva, Floridán keresztül, Brazílián át, egészen Dél-Amerika egyik legdélebbi lakott pontjáig, a chilei Punta Arenasig kalandozik gördeszkáján.

A méltán híres stockholmi és malmöi gördeszkázásba nyerhetünk betekintést a legnagyobb svéd skateshop, a Junkyard legújabb videójából.

A Jenkem ezúttal is egy különc videót hozott nekünk, mégpedig az angol Piilgrim ruhamárka Chrysalis című videóját. Chill vibes, hippi arcok, kreatív és egyben barátságtalan brit szpotok. Kell ennél több?

Jason Hernandez ismét előásott egy adag retrospektív videós anyagot a TWS-es korszakából. Ezúttal a Free Your Mind forgatásának időszakából ollózott össze néhány sosem látott felvételt.

Nem annyira gördeszkázás, sokkal inkább aktuálpolitika, de kifejezetten érdekes anyag az ExtraCrispyNYC új videója, ami a BLM-mel és George Floyddal kapcsolatos New York-i tüntéseket dolgozza fel gördeszkás szemmel.