Medium Mondays 20/07/20

Heti aktuálisan kedvenc videónk nem is lehet másé, mint Mason Silváé, akinek technikás, gnarly és kreatív deszkázást hat percen keresztül élvezhetjük a Nike SB-nek összedobott videójában.

Jani Laitaiala óta talán a finnek legjobb gördeszkásának számít a méltatlanul alulértékelt Samu Karvonen. A hazánkat is megjárt deszkás lapszoponzorának, az Antiznak deszkázott össze egy kiváló részt!

Európában Nagy-Britannia és Olaszország mellett Spanyolországot érintette legdurvábban a Covid-19 válság, amit természetesen az ott élő gördeszkások is megéreztek. Ennek következtében készítette el legújabb részét Ulph Anderson, aki a deszkázás mellett az orvosok emberfeletti munkája és az újraindult élet előtt is tiszteleg a SOLO magazin csatornáján megjelenő Lockdown című összeállításában.

Alacsonyan szálló madarakként szállított nekünk néhány kellemes percet Daniel Pannemann és Nils Bauer párosa, akik egy képi világában és soundtrackjében is nagyszerűen megkomponált tíz perces részt hoztak össze.

Ben Gore, Aaron Herrington, Jahmal Williams és Kevin Coakley – csupán néhány név, akik miatt nem érdemes kihagyni a Theories of Atlantis legújabb team montázsát, a Jupitert!

Az ellentétek egyensúlyáról szól a RVCA legújabb turnéfilmje, melyben többek között Mark Suciu, Kevin Spanky Long és Andrew Reynolds kap nagyobb hangsúlyt. A félórás filmben a csapat többi tagjával kiegészülve járják be az USA-t, a Közel-Keletet és Ausztráliát!

Bobby Worrest, Ty Beall, Lil Dre és Kaue Cossa látható főszerepben a Venture és a Thrasher együttműködésében megjelenő kisfilmben.

Sosem látott Mark Gonzalez felvételeket túrt elő archív anyagaiból Jason Hernandez, aki egy teljes epizódot szentelt a meglepő találatnak a TWS Vault rovatában.