Medium Mondays – 20/07/27


Lotties x Vans – On God

Hónapok óta tudta mindenki, de a napokban lett hivatalos: Andrew Reynolds a Vans pro csapatának legújabb tagja. Első megjelenése a márkával a fenti videó, a Lotties Skateshop kollab okán, amiben a Boss mellett láthattuk Andrew Allen, Nick Michael, Pedro Delfino, vagy Dustin Henry-t is. Kötelező nézés!


Butter Goods – Expansions

A Butter Goods legújabb produkciója, amiben Alex Schmidt, a Magenta-s Ben Gore, Casey Foley és a többiek pakolnak szét pár olasz spotot ékes példa arra, hogy még mindig lehet nagyot alkotni az öreg VX1000-el!


Antiz – Healthcare

Egy friss promó is érkezett Európa egyik legerősebb brigádjától! Ismertebb tagok a főszerepben: Samu Karvonen, Thanos Panou, Peter Molec, Sam Partaix, és Robin Bolian. Közreműködött: Rob Maatman, Dallas Rockvam.


Matt Velez – for me

Matt Velez a Bronze videókért felelős Peter Sidlauskas jobbkeze, akitől egy igazi east coast nagyágyúkkal-teli montázst kaptunk a héten.


Patrick Zentgraf – kiosq Part

Egy nemrégiben alakult német márkát, a kiosq-ot bemutatva jelent meg egy rész a tech-király Patrick Zentgraf-tól, akit eddig leginkább a Primitive videóiban csíphettünk el.


Matt Miller – Visual part

Matt Miller-ről mostanáig nem sokat hallottunk, a DC turnékról hiányzott és az Instán is csak az ingatlanos bizniszelését promózta. Szerencsére nem hanyagolta el a deszkázást, így egy újabb videórészben leshetjük az őrült pop-ját!


Manramp “FancyLad” Episode 3

A Manramp és FancyLad társulat együtt egy tökéletes párosítás. Egyáltalán nem meglepő, hogy a különös deszkázásukról elhíresült arcok a végletekig vitték az ember és rámpa keresztezésének ötletét.